Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Galaxy Note III

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...39991964/detay

bayram dönüşü burdan satın alacağım ben. yurtdışından gelme 1 yıl uluslararası garantili ve pasaport kayıtlı 1600 TL. Kadıköy 'de bir telefoncu. Bu fiyatın altına da bulmak çok zor gibi.

Kimsenin isine karismak istemem ama arkadasimin Kadikoy'de bir telefoncudan pasaport kayitli aldigi telefon tecrubesini bilgilendirme amacli anlatmak isterim:
    Dedigin gibi uygun fiyatli aldigi yurtdisi HTC, pasaport kayitli telefonun her 2-3 ayda bir kapanmasi, her seferinde adama gidip yeniden pasaport kaydi basvurusu yaptirmasi ve yine 2-3 ay icerisinde telefonun kapanmasi durumlarina birebir sahit oldum. Kisacasi ben pek yanasmazdim boyle bi alisverise (egerki kendi pasaportunuz musait degilse..)

Kaldiki,
    Amazon'dan telefonun fiyatina bakiyorum $743 + %8 TAX gelir. $805...
    $1,99 TL desek 1601 TL ulkeye girisi var..
    + 100 TL vergisi = 1701 TL
    + Turkcell'e odenen bir harc..
    Sizce de bu iste bir gariplik yok mu?
    www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Şimdi konuyla ilgili bir yorum yapmak isterim; yaklaşık 7 yıldır ben babam ve çevreden fikir alan herkese kendi telefoncumdan alışveriş yaptırırdım. Sık telefon değişen biri olarak en az 5-6 tane sadece kendime yurt dışı cihaz almışımdır. Hiç birinde kapanma veya başka bir problem yaşamadım. Çevremden aldırdığım kimse de yaşamadı. Fakat 2013 ocak-şubat gibi telefon bakarken bana dedi ki Can bu işler bitti artık pasaport kayıtları patlıyor, insanların cihazları kapanıyor biz de mağdur olduk dedi. O dönem bana sana artık yurt dışı cihaz satamam ben bilgin olsun dedi. Piyasada orjinal pasaport kayıtlı cihaz ile Genpa cihazı arasında150-200 lira maksimum fark oluyor onun içinde değmez dedi ki haklı da. Ben gittim Genpa garantili cihaz aldım. Ha ne yapabilirsiniz? Insanlar gidip 12 ay peşine taksitli 2199 tl ye Teknosadan cihaz alıyor Kadıköy'e götürüp kutusunu açmadan nakit 1850'ye veriyor telefoncu da 100 lira kâr koyup 1950'ye satıyor. Bunu yapan çok insan var kart cektirip nakite döndürmek için, bankalar ile papaz olanlar için muhteşem yöntem geliyor. Anıl ilanı okudum, vaad ettiği hiç bir şeyi gerçekleştiremez haberin olsun, dilin yanmasın. Istersen anlattığım şekilde 1900 tl ye siyah var. Bir tane de fatura kesmeden satmak üzere 1900 TL Genpa kapalı kutu var.

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Kimsenin isine karismak istemem ama arkadasimin Kadikoy'de bir telefoncudan pasaport kayitli aldigi telefon tecrubesini bilgilendirme amacli anlatmak isterim:
        Dedigin gibi uygun fiyatli aldigi yurtdisi HTC, pasaport kayitli telefonun her 2-3 ayda bir kapanmasi, her seferinde adama gidip yeniden pasaport kaydi basvurusu yaptirmasi ve yine 2-3 ay icerisinde telefonun kapanmasi durumlarina birebir sahit oldum. Kisacasi ben pek yanasmazdim boyle bi alisverise (egerki kendi pasaportunuz musait degilse..)

Kaldiki,
        Amazon'dan telefonun fiyatina bakiyorum $743 + %8 TAX gelir. $805...
        $1,99 TL desek 1601 TL ulkeye girisi var..
        + 100 TL vergisi = 1701 TL
        + Turkcell'e odenen bir harc..
        Sizce de bu iste bir gariplik yok mu?
        hocam pasaportum müsait, bugüne kadar pasaportuma hiç telefon işletmedim ve hep yurtdışı telefon kullandım. Kadıköydeki telefoncuların yaptıkları kayıtlar genelde sağlam oluyor. Şu an kullandığım cihazımı da yine kadıköy de bir telefoncudan almıştım, 1 yıldır ne kaydı düştü ne de birşey oldu. Zaten kayıttan düşse bile + 150 tl ödeyerek kaydettiririm, hiçbir problem olmaz. Birde ilanda yazılan fiyat 1600 fakat peşin para verildiğinde bu fiyat 'ı 1500 'lere çekme şansımızda var 700 TL 'lik bir avantaj sağlıyor

ayrıca bu işte bir gariplik yok. bu fiyatlara doğubank 'ta da rastlamak mümkündür eminim. Toplu olarak alım yapıldığında yurtdışında güzel fiyat yakalıyorlar.

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Şimdi konuyla ilgili bir yorum yapmak isterim; yaklaşık 7 yıldır ben babam ve çevreden fikir alan herkese kendi telefoncumdan alışveriş yaptırırdım. Sık telefon değişen biri olarak en az 5-6 tane sadece kendime yurt dışı cihaz almışımdır. Hiç birinde kapanma veya başka bir problem yaşamadım. Çevremden aldırdığım kimse de yaşamadı. Fakat 2013 ocak-şubat gibi telefon bakarken bana dedi ki Can bu işler bitti artık pasaport kayıtları patlıyor, insanların cihazları kapanıyor biz de mağdur olduk dedi. O dönem bana sana artık yurt dışı cihaz satamam ben bilgin olsun dedi. Piyasada orjinal pasaport kayıtlı cihaz ile Genpa cihazı arasında150-200 lira maksimum fark oluyor onun içinde değmez dedi ki haklı da. Ben gittim Genpa garantili cihaz aldım. Ha ne yapabilirsiniz? Insanlar gidip 12 ay peşine taksitli 2199 tl ye Teknosadan cihaz alıyor Kadıköy'e götürüp kutusunu açmadan nakit 1850'ye veriyor telefoncu da 100 lira kâr koyup 1950'ye satıyor. Bunu yapan çok insan var kart cektirip nakite döndürmek için, bankalar ile papaz olanlar için muhteşem yöntem geliyor. Anıl ilanı okudum, vaad ettiği hiç bir şeyi gerçekleştiremez haberin olsun, dilin yanmasın. Istersen anlattığım şekilde 1900 tl ye siyah var. Bir tane de fatura kesmeden satmak üzere 1900 TL Genpa kapalı kutu var.
          aslına bakarsan pazarlıkla 1500 'e alsam kayıt olayını dert etmiyorum. pasaportum müsait. aksi bir durum olursa 100-150 lira bir masrafla ömür boyu kendi adıma kayıtlı hale getirebiliyorum zaten. yani bana kesin ömürboyu kayıtlı haliyle 1600 e gelmiş olur. o yüzden pasaport kaydı vaatlerini önemsemiyorum. ben 1500 TL 'ye sıfır kapalı kutu cihazı alayım yeterli benim için 1500 'lerin üzerine pek çıkmak istemiyorum açıkçası. Zaten önceliğim note 3. Eğer 1500-1600 seviyelerinde bulamazsam direkt gidip lg optimus g2 alacağım. tüm özellikleri neredeyse birebir aynı note 3 ile ve hepsiburada 'da falan hediye çekleri vs. ile 1500 TL 'lere denk geliyor sıfırı (garantili). bu arada lg optimus g2 'yi mutlaka inceleyin derim. note 2 ile başabaş bir cihaz ve kullananlar oldukça memnun.

Yorum Yap

Pasaport konusunda bende sorun yasadim iPad aldim 4G 1yil sonra kayittan dustu ama telefoncum harci odedi bende cok sevdigim bi arkadasimin pasaportuna kayit ettirdim.. ama ben rootlu bi Android istemiyorum artik tr cihazi almak istiyorum.. azicik duserse fiyatlari hemen gidip alacagim kadikoyde ki telefoncumdan

Ps. Bana essek kadar telefon tasiosun diyenler note3 almis ne diyim buyuk konusmamak gerekiomus dimi
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hops bende bıseyler yazayım gecen sene yurt dısı htc one x aldım telefoncu kayıt ettırdım dedı fakat bır sene ıcınde 3 veya 4 kere kapandı acıldı can'ın yazdıgı gıbı ilkbahar aylarından sonra artık eskısı gıbı kayıt yapılmamaya baslandı telefonlar kapandı actırılmadı tekrardan en sonunda pasaporta kendım kayıt yaptırdım sorun halledıldı. Fakat şöyle bir şey daha söyleyeyim İki hafta önce aldığım Note3 sensörleri arızalı çıktı ve dün sabah servise verdim yenileyecekler başka cihaz verecekler yurt duşında bu imkan yok bunuda gözönünde bulundurun.
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Ps. Bana essek kadar telefon tasiosun diyenler note3 almis ne diyim buyuk konusmamak gerekiomus dimi
                Sana eşek kadar telefon taşıyorsun diyen kişi ısrar edip aldırdı o telefonu unutma, hatta ben siyah dedim sende beyaz olduğu için pişman oldun o kadar nokta atış yaparım note 3 mm olarak bile olsa note 2 den ufak ince ve hafif

Isin özü kayıtlı telefon almayın telefoncudan. Direk kapalı kutu kayıtsız bulursanız alın kendiniz kayıt yaptırın. Gökhanın dedikleri de doğru değişim vs için.

Yorum Yap

Ben de yazayim. Kayittan dusme olayi sadece gecici kayitla alakali. Yani telefoncular btknin acigindan faydalanarak yaptilar bunu. Yurtdisindan gelenler telefonlarini 3 ay falan vergi vermeden kullanmasi icin bir kolaylik sagladi telefoncular da bunu kullanarak telefonlari kayitli die satti. Sonra kayittan dusme sorunlari cikti. 6 ayda bir yenilediler. İlk iphone 5 ciktiginda patladi olay ben de arastirmistim. Btknin sitesinden imei sorgulayip yolcu beraberinde gelen kayitli cihaz oldugunu kontrol etmeniz lazim. Onayli kayitliysa herhangi bir sorun cikmaz. En iyisi kayitsiz telefon alip bildiibiz bir pasaporta isletmek

Yorum Yap

Yilbasinda kiprisa gitcem pasaportla giris yapsam sayilir mi ki ?
                    ama ben cok cektim bu root olayindan hala eski surum android kullaniyorum o yuzden garantili cihaz alip rahat rahat sagini solunu kurcalayip guncellemelerimi duzenli olarak yapmak istiyorum.. Root yapmak hic benlik degil eskiden jailbreak icin ne cok ugrasmistim isi ticarete ble dokmustumte ben yaslanmisim artik bunlar icin.. o kadar teknolojiyi kaldirmiyor beynim
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Samsung servisi tarafından paramızla rezil ediliyoruz salı sabahı bıraktığım cihazımla alakalı daha bana bir dönüş olmadı ne zaman arasam teknisye sırası beklediği söyleniyo şimdide bu sabahtan itibaren arıza tespit aşamasında denilip kandırılıyoruz samsung marka olarak evet ama servis olarak beş para etmez ben zaten htc yi soğuduğum için sattım samsungu daha kullanmadan iğrendirdiler telefondan ve markadan ama cihazı alacağım gün onlarıda benden iğrendirecem kafaya koydum hatta para iade talebimde var elki cihaz değil paramı alırım .
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Gokhan ben de Samsung ve HTC arasinda hep gidip geldim. Samsung telefonumu hic servise vermedim ama HTC'yi yurt disindan getirmeme ragmen bozuldugunda 1 yil uluslararasi garantide diyip ucretsiz degistirdiler. Pasaport kaydinin duzeltilmesini bile yaptilar.. (Her ne kadar NFC'li telefon verip NFC desteksiz anakart takmis olsalar da Türkiye'de pek kullanilmadigi icin NFC sorun etmedim..) Yine de yaptiklari bence harika birseydi. Eveleyip gevelemeden kendileri soylediler garantiden degistireceklerini. Para hic konusulmadi bile.
                        Samsung'un yogunlugu fazla olabilir bilemem. Sabirli davran Bilirim yeni oyuncagi beklemek zordur..
                        www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Gokhan ben de Samsung ve HTC arasinda hep gidip geldim. Samsung telefonumu hic servise vermedim ama HTC'yi yurt disindan getirmeme ragmen bozuldugunda 1 yil uluslararasi garantide diyip ucretsiz degistirdiler. Pasaport kaydinin duzeltilmesini bile yaptilar.. (Her ne kadar NFC'li telefon verip NFC desteksiz anakart takmis olsalar da Türkiye'de pek kullanilmadigi icin NFC sorun etmedim..) Yine de yaptiklari bence harika birseydi. Eveleyip gevelemeden kendileri soylediler garantiden degistireceklerini. Para hic konusulmadi bile.
                          Samsung'un yogunlugu fazla olabilir bilemem. Sabirli davran Bilirim yeni oyuncagi beklemek zordur..
                          Htc yi kullanırken hep bi korku vardı bozulursa eğer bisürü para verip tamir edecekler derdim çok şükür bişey olmadı tek sorunum kulaklık delikleri çok küçük olduğundan tozlanıyordu ses azalıyordu devamlı ama Note3 ü büyük bi hevesle aldım ve servise gidene kadarda aynı hevesim vardı ama gel gör ki servise elini veren kolunu kaptırıyor sanki çarşamba sabahından beri arıyorum tek söyledikleri "teknisyende" ulan ben okadar kurcalamadım cihazı .Sanki uçak bıraktık servisede kontrol ediliyo koreye yollasak daha çabuk bi sonuç alırdık.Ne kadar yoğun olursa olsun bence başka saçmalıklar içindeler bu şekilde hizmet olmaz neticede ilk 30 gün içinde yeniletme veya para iadesi talebim var ve ben yenilenmesini istedim bukadar sürmemesi lazımdı şimdide bayram tatili girdi araya sonu hayır olsun demekten başka çare yok ama onlar adına biraz sıkıntılı olacak o cihazı geri alırken olacaklar
                          IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

)) Admin'im adami telefondan sogutursun yemin ediorm

35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
                            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Htc yi kullanırken hep bi korku vardı bozulursa eğer bisürü para verip tamir edecekler derdim çok şükür bişey olmadı tek sorunum kulaklık delikleri çok küçük olduğundan tozlanıyordu ses azalıyordu devamlı ama Note3 ü büyük bi hevesle aldım ve servise gidene kadarda aynı hevesim vardı ama gel gör ki servise elini veren kolunu kaptırıyor sanki çarşamba sabahından beri arıyorum tek söyledikleri "teknisyende" ulan ben okadar kurcalamadım cihazı .Sanki uçak bıraktık servisede kontrol ediliyo koreye yollasak daha çabuk bi sonuç alırdık.Ne kadar yoğun olursa olsun bence başka saçmalıklar içindeler bu şekilde hizmet olmaz neticede ilk 30 gün içinde yeniletme veya para iadesi talebim var ve ben yenilenmesini istedim bukadar sürmemesi lazımdı şimdide bayram tatili girdi araya sonu hayır olsun demekten başka çare yok ama onlar adına biraz sıkıntılı olacak o cihazı geri alırken olacaklar
                              Ya arkadas o değil de bu MINI Ekran olayı hani Iphone a göre uyumlu yapılıyordu da herseyi bu arabanın Apple a göre sözde, Alin'in samsung s4 arabaya bağlandığı zaman arayanın resmini gösteriyor emailler ve sms ler ekrana düşüyor ve düşen emailleri de ayrıca araba play tusuna basınca kendi okuyor ne anladım ben bu Iphonedan bileydim coktan samsung alırdım ki ilk işim samsung almak olacak
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

)) Admin'im adami telefondan sogutursun yemin ediorm

35KES99 via Tapatalk on Galaxy Note 2
                                MArkaya karşı savaş durumundayım
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X