teknosanın sitesi çöktü resmen mail gelir gelmez ön siparis veriyim dedim veremedim resmen ya
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Galaxy Note III
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterteknosanın sitesi çöktü resmen mail gelir gelmez ön siparis veriyim dedim veremedim resmen ya
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBirileri i4ten vazgecmis gaaaliba
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Abilerim ablalarım acele etmeyin. fazla değil 1 ay sonra kılıfıyla belkide akıllı kol saatiyle birlikte 1800 TL 'lerden alacaksınız. Anı özelliklerdeki Optimus G2 1600 TL 'den piyasaya girdi note 3 satışlarını baltalamak için. Asıl rekabet 1 ay içinde başlayacak. Benden tavsiye pusuya yatın bekleyin benim gibi
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbilerim ablalarım acele etmeyin. fazla değil 1 ay sonra kılıfıyla belkide akıllı kol saatiyle birlikte 1800 TL 'lerden alacaksınız. Anı özelliklerdeki Optimus G2 1600 TL 'den piyasaya girdi note 3 satışlarını baltalamak için. Asıl rekabet 1 ay içinde başlayacak. Benden tavsiye pusuya yatın bekleyin benim gibi
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNote3 yanında gear verme durumları var biçok sitede ama kime nasıl verileceği muamma ilk 100 yada 150 dağıtım başlayınca belirlenecekmiş
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4
Yorum Yap
-
4eva
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterIncelemeleri 4 gozle bekliyorum. Bosta kalan ram miktarini ogrenmek istiyorum oncelikle (:
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
4eva
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster2.80 civari ram sunuyor 900 civari normal kullanimi var. Dun istinye parkta inceledim her turlu 1, 50 mb bos alan kaliyor
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap