Aslı shemsy tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Konu : Biktim yahu
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Ozanbalta
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDun gece ustu acik fazla gazlamisiz boynum basim heryerim agriyo evde yatyorum
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAh be dostum ne yapıcaz biz boyle
P.S: Burak benim adimi soyadimi bilmiyo ki nasil first class yapti beni? Wishman Counterson dersen bilette cikmaz Burak.
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen sunroof bile niye kullanmiyom, pencere acilcaksada sag taraf, mazallah sacimin bir teli.... :-)
P.S: Burak benim adimi soyadimi bilmiyo ki nasil first class yapti beni? Wishman Counterson dersen bilette cikmaz Burak.
Wish
#direnayol )
via Tapatalk 4
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHahaha bak simdi nasil kizacak, gelir gelmes demedigini birakmicak bana )
via Tapatalk 4
Dilekman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHendegi gecene kadar Ayiya Dayi denilmesinden biktim.
P.S: Su Giovanni bir hendegi assin bakalim....
Wishyinededibiseyman
(hendegi gececek olan Ayi degilde Deve de olabilir, tesbih tukenmisligi yasiyorum su aralar_)
DahaneyapsinWishmanteyyyyyy
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha 25 gun once solemisim. Boyle giderse AYSE TATILE CIKACAK! (Anlayana.... :-0 )
DahaneyapsinWishmanteyyyyyy
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWish bi ce demeden gittin be ayıp sana..
Wish
Yorum Yap
Yorum Yap