Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Konu : Biktim yahu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Konu : Biktim yahu

Azicik kafa degistirmeye ihtiyacimiz var su gunlerde,
    Hayatta devam ediyor mecburiyetten,
    Hadi olay futbol-politika-Mini olmasin,
    Yokmu isyan ettiginiz baska konu?

Hadi paylasalim, ben basliyom ilk

Anonimman

Biktim artik tabakhanelerden, sicaktan, terden, pis calisma kosullarindan, 4 aydir uclari kirilan saclarimdan, otel degistirmekten, bavul yapmaktan, havaalanina hep erken gitmekten, sabah kahvaltisinda zeytin peynir bulamamaktan....

Mazlumman (=Turkce'si 'su semsiyeyi acamiyom bir el verin)

Yorum Yap

MAzlumman bende çalışmaktan isyan edecem artık boşa geçen zamana üzülüyorum
      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

aynen bende bıktım. Dün bitane motor aldım pazartesi de inşallah bot alıcam 28 inde tatile çıkıcam.Serin sularda botumla hoplaya zıplaya gezicem 1 hafta. Ağustos sonu için de çeşme,kuşadası,marmaris,datça ve ölüdeniz bölgelerindeki otellere yer olursa bugün rezervasyon yapıcam.Biraz stresden uzaklaşmak lazım
        sigpic

Yorum Yap

Ruhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksit
          En son düzenleyen NHT39; 20-06-13, 12:02.

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            aynen bende bıktım. Dün bitane motor aldım pazartesi de inşallah bot alıcam 28 inde tatile çıkıcam.Serin sularda botumla hoplaya zıplaya gezicem 1 hafta. Ağustos sonu için de çeşme,kuşadası,marmaris,datça ve ölüdeniz bölgelerindeki otellere yer olursa bugün rezervasyon yapıcam.Biraz stresden uzaklaşmak lazım
            Kesinlikle stresten kaçmak ve denize girmek gerekir
            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Arkadaşlar talha'yı gören duyan olursa bana göndersin bayağı dertliymiş baksanız ya

Yorum Yap

Dertlerine ortak olmak istiyorum Talha...

Yorum Yap

Senin bu dert hepimize derman olur Talha

Derdin babasi bende..

Bla bla bla'nin bla bla'si okutmanlar uzaktan egitim derslerinin bi kismindan adeta show yapmis sinifin %75ini butunlemelere birakmis.. Vizesi 90-95 olan bu derslerimin finallerinde 35-40 sonucu ve yaz sicaginda butunlemelere gidecek olmak!

Bizim koca oglan pasa Egzama olmus.. bide onun tedavisi pansumani iviri ziviri..

Anamgil yok temocu ablada yok (ogrenci:zugurtkesim) ev isleri bana bakayi..

ps,wishman gelsede giovanniyle ilgilensek!
                  Yasemin'le bebekte bi oglen yimeee yisek gari.
                  sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Ruhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksit
                    okurken empati kurdum bi an çok kötü ya geçmiş olsun..

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Azicik kafa degistirmeye ihtiyacimiz var su gunlerde,
                      Hayatta devam ediyor mecburiyetten,
                      Hadi olay futbol-politika-Mini olmasin,
                      Yokmu isyan ettiginiz baska konu?

Hadi paylasalim, ben basliyom ilk

Anonimman
                      hayatımı anlatsam roman olur wish kapatalım konuyu..

Yorum Yap

Bilen bilir isyanım büyük

Yorum Yap

Ofisten 6 da çıkıp eve 7 de varmak 1 saat içinde evi toplayıp taşınmanın vede 8:30 da havaalanında olması gerekip böyle bir plan yapan, effective time management dersinin en iyi öğrencisi ( zamanında) olan ben'i esefle kınıyorum. Üzerine tez bile yazılabilecek bu time (unable to) management olayından muzdarip olarak bu process i başarıyla !!! Tamamlamış olmanın verdiği haz paha biçilemez . Bunda bavulları yatağın üzerine boşaltıp kaçmış olmamın payının büyük olduğunu düşünüyorum. Ne çektim beeee
                          Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı swiss hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            ofisten 6 da çıkıp eve 7 de varmak 1 saat içinde evi toplayıp taşınmanın vede 8:30 da havaalanında olması gerekip böyle bir plan yapan, effective time management dersinin en iyi öğrencisi ( zamanında) olan ben'i esefle kınıyorum. üzerine tez bile yazılabilecek bu time (unable to) management olayından muzdarip olarak bu process i başarıyla !!! Tamamlamış olmanın verdiği haz paha biçilemez . Bunda bavulları yatağın üzerine boşaltıp kaçmış olmamın payının büyük olduğunu düşünüyorum. Ne çektim beeee
                            hahahah bavul kismina bayildim
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Swiss;

Benle beraber olsaydin kesin delirmistin, basinin etini yemeye saat 6 da baslamistim kesin...
                              P.S: Simdi o senin yatagin ustune kume halinde yigili kalmis esyalarin derdi bana dustu. Kim topliyacak onlari?

Wishwissman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                              X