Bu ara bana dokunmayin 10 ay oldu asktan yana dertliyim hatun gideli hayat boktan
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Konu : Biktim yahu
Çöküş
X
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWish peki ben ne yapim halaymi cekim surekli uc uc kon kon yetti valla
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGinseng ne ise yariyo reis
Simav Pasam, sampuana katiyom saclarimi gurlestiriyo... Yanlis mi kullaniyom yoksa?
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGulme Haktan gulme..... :-)
Simav Pasam, sampuana katiyom saclarimi gurlestiriyo... Yanlis mi kullaniyom yoksa?
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiktim artik tabakhanelerden, sicaktan, terden, pis calisma kosullarindan, 4 aydir uclari kirilan saclarimdan, otel degistirmekten, bavul yapmaktan, havaalanina hep erken gitmekten, sabah kahvaltisinda zeytin peynir bulamamaktan....
Mazlumman (=Turkce'si 'su semsiyeyi acamiyom bir el verin)
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMazlumman abim, senin bıktıklarınla benim kiler ölümüne kapışır, çok kötü yerlerden girmişsin sölim =O)
Hosgeldin Shemsy.
Mazlumman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma size guzel yemek veriyorlar sefer sirasinda. Hele o kic taraftaki ortadan kesik varilde yapilan izgaralar 6 mil arkadan gelen gemilere yol goteriyormus.
Hosgeldin Shemsy.
Mazlumman
ayrıca wishman abim kim demişse külliyen yalan demiş ben tankerde çalışıyom,, o kesik varille birak mangal yakmayı, kılcım çıksa uzay boşluğundan görürler çıkardığımız ışığı =O)
hee bide yemek önümüze geliyo ama,, kumanya bitince de yumurta forever diyoruzz abii =O)
niyse abii bitmez bu dünyanın dertleri kederlerii,,, biz bize yeterik bence bu forumun güzel dostluk ortamı oldukca
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGulme Haktan gulme..... :-)
WishmanMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterwishmanim argan yagi kullan sac uclarinin yipranmamasi icinMini cooper s cabrio r57 pepper white 09
Yorum Yap
-
Burak
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSeninle denk geliyom firste alicam seni
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşimdiden hergun benzin almaktan bıktım arkadaslar, allah sonumu hayır etsin
Yorum Yap
Yorum Yap