Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Konu : Biktim yahu

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hahahah bavul kismina bayildim
    Alen şimdi iyi de dönüş rezalet olcak. Mini club ailesi olarak kısa zamanda boğaz manzaralı teras kahvaltısını hizmete açmış olacağım. Evi toparlayabilrsem tabii
    Love all, trust a few, do wrong to none!!!

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Swiss;

Benle beraber olsaydin kesin delirmistin, basinin etini yemeye saat 6 da baslamistim kesin...
      P.S: Simdi o senin yatagin ustune kume halinde yigili kalmis esyalarin derdi bana dustu. Kim topliyacak onlari?

Wishwissman
      Hacı yazıon beraber meraber die millet kıllanıo bak sonra. Senin yüzünden arabayı satcam len hele. Daha masculen bi araba alcam ( Şahin olabilir keskin hatalı die düşünüyorum.) zaten reklam ajansı da geçen bizim ürünlere feminen hatalı dedi. Bozuldum. Hayır arkadaş o ürünün masculen i de olmaz ki. Yani kötü görünür diye düşünüyorum ama azimliyim yapıcam!!!

Yorum Yap

Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Ofisten 6 da çıkıp eve 7 de varmak 1 saat içinde evi toplayıp taşınmanın vede 8:30 da havaalanında olması gerekip böyle bir plan yapan, effective time management dersinin en iyi öğrencisi ( zamanında) olan ben'i esefle kınıyorum. Üzerine tez bile yazılabilecek bu time (unable to) management olayından muzdarip olarak bu process i başarıyla !!! Tamamlamış olmanın verdiği haz paha biçilemez . Bunda bavulları yatağın üzerine boşaltıp kaçmış olmamın payının büyük olduğunu düşünüyorum. Ne çektim beeee
        Swiss;

Benle beraber olsaydin kesin delirmistin, basinin etini yemeye saat 6 da baslamistim kesin...
        P.S: Simdi o senin yatagin ustune kume halinde yigili kalmis esyalarin derdi bana dustu. Kim topliyacak onlari?

Wishwissman
        ben bildim ihalenin kime kaldigini..

Wishman bu adama ev hedayesi olarak MINI kettle alalim hic MINI aksesuari yok! bi arabasi var

ps.
        bir sehir efsanesine gore: Terasa gelen pikinisini mayosunu unutmamaliymis guneslenmek icin harika bi yermis
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Ruhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksit
          Böyle durduk yere çıkan masraflar yokmu insanı çileden çıkartıyor.Allah kolaylık versin.

Dertlerine ortak olmak istiyorum Talha...
          Yok be abi bi derdim yok çok şükür.Yaz geldi herkes gibi tatile çıkıyorum işte, sürü psikolojisi

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Senin bu dert hepimize derman olur Talha

Derdin babasi bende..

Bla bla bla'nin bla bla'si okutmanlar uzaktan egitim derslerinin bi kismindan adeta show yapmis sinifin %75ini butunlemelere birakmis.. Vizesi 90-95 olan bu derslerimin finallerinde 35-40 sonucu ve yaz sicaginda butunlemelere gidecek olmak!

Bizim koca oglan pasa Egzama olmus.. bide onun tedavisi pansumani iviri ziviri..

Anamgil yok temocu ablada yok (ogrenci:zugurtkesim) ev isleri bana bakayi..

ps,wishman gelsede giovanniyle ilgilensek!
          Yasemin'le bebekte bi oglen yimeee yisek gari.
          bu yaz sıcağı büt.e girmek cidden korkunç.Rüyamda görsem kabus gibi uyanırım.Allah kolaylık versin.
          sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            aynen bende bıktım. Dün bitane motor aldım pazartesi de inşallah bot alıcam 28 inde tatile çıkıcam.Serin sularda botumla hoplaya zıplaya gezicem 1 hafta. Ağustos sonu için de çeşme,kuşadası,marmaris,datça ve ölüdeniz bölgelerindeki otellere yer olursa bugün rezervasyon yapıcam.Biraz stresden uzaklaşmak lazım
            Ruhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksit
            Arkadaşlar talha'yı gören duyan olursa bana göndersin bayağı dertliymiş baksanız ya

Yarildim
            Talha Izmir'den gecerken bi ugra..
            Nihat, gunumuzun coldeki bahtsiz bedevisi sensin sanirim..
            www.haktankeskin.com

Yorum Yap

ben galiba bu konuyu tümüyle yanlış anlamışım.Çünkü benim msjım diğerlerinden çok farklı.Hani üniversite sınav sorularında sorunun başını okuyup sonunda yazan değerlendirilemez ile biten kelimeyi okumama durumu varya işte öyle olmuş benim durum.Güldüm kendi kendime
              sigpic

Yorum Yap

Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                ben galiba bu konuyu tümüyle yanlış anlamışım.Çünkü benim msjım diğerlerinden çok farklı.Hani üniversite sınav sorularında sorunun başını okuyup sonunda yazan değerlendirilemez ile biten kelimeyi okumama durumu varya işte öyle olmuş benim durum.Güldüm kendi kendime
                Bende bizle dalgani geciyon diye dusunmustum!!!! ? Yani Talha... Gulsen'in OFF OFF sarkisi gibi yazmistin...

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  ben bildim ihalenin kime kaldigini..

Wishman bu adama ev hedayesi olarak MINI kettle alalim hic MINI aksesuari yok! bi arabasi var

ps.
                  bir sehir efsanesine gore: Terasa gelen pikinisini mayosunu unutmamaliymis guneslenmek icin harika bi yermis
                  O terasa bikini ile cikacak hatun, iceride 'yasi gecmek uzere ama ici geri kalmis' iki adam olcagini unutmasin....

Yorum Yap

Hacı yazıon beraber meraber die millet kıllanıo bak sonra. Senin yüzünden arabayı satcam len hele. Daha masculen bi araba alcam ( Şahin olabilir keskin hatalı die düşünüyorum.) zaten reklam ajansı da geçen bizim ürünlere feminen hatalı dedi. Bozuldum. Hayır arkadaş o ürünün masculen i de olmaz ki. Yani kötü görünür diye düşünüyorum ama azimliyim yapıcam!!!
                    Beraberiz iste, sen maskulen (fransizca yazamiyom) ben feminen. Ey forum puzzle gibiyiz ikimizden bir tablo cikiyo ortaya.... (bu mesajdan sonra sen gerisin geri kac artik nereye olursa...)

P.S: Bu aksam Taiwan'da bir deniz mahsulu gecesi yaptik (ole lukus restorant degil, cilali local restaurant) offf offf offff, TAM SANA GORE IDI, kesin ACIL seni paklardi. Ne baligi, yanindakileri saymiyim cunku o kadar uyeye yetistirebilecek kadar 'buz'um yok....

Wish

Yorum Yap

O terasa bikini ile cikacak hatun, iceride 'yasi gecmek uzere ama ici geri kalmis' iki adam olcagini unutmasin....
                      Bi rahat ol conem

Beraberiz iste, sen maskulen (fransizca yazamiyom) ben feminen. Ey forum puzzle gibiyiz ikimizden bir tablo cikiyo ortaya.... (bu mesajdan sonra sen gerisin geri kac artik nereye olursa...)

P.S: Bu aksam Taiwan'da bir deniz mahsulu gecesi yaptik (ole lukus restorant degil, cilali local restaurant) offf offf offff, TAM SANA GORE IDI, kesin ACIL seni paklardi. Ne baligi, yanindakileri saymiyim cunku o kadar uyeye yetistirebilecek kadar 'buz'um yok....

Wish
                      Puahhahahaha bu beni bitirdi iste..
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Wishman sen bikinini getirmesen de olur

Yorum Yap

Wishman sen bikinini getirmesen de olur
                          Benim guzel ve seksi gobegim bikini giymeme mahal vermez, ne demisler 'bir dirhem et bin ayip orter'missssss!!!! :-)

P.S: Ayriyetten bikini giyen ben isem icerdeki yasi gecmek uzere olan ikinci adam kim? Sen bana 'kompliman' mi yapiyorsun yoksa? birde 'beraberiz' filen yazma diyon.... Yorumsuz....

Wishnebicimtatilyapiyonkardesimsenderman!
                          En son düzenleyen WISHMAN; 22-06-13, 21:29.

Yorum Yap

Biktim konusunu, bikinim haline getirenler utansin....

P.S: Kucukken kulaktan kulaga oynardik bilirmiseniz?

Wishsonhaftayagirdiman

Yorum Yap

Konu çip olıngen

Yorum Yap

Konu çip olıngen
                                Twitkusunda Nihat ve Hilal, burda Wishadam magazin yapiyo... Baksaniza Alen Admin yaklasik 1 aydir 'kelam' vermiyo....

P.S: Butun suc benim andrapoz'da...

P.S 2: Kekuti gorse coktan 'konu kilit' olmustu. :-)

Birdost68man

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X