Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Konu : Biktim yahu
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSwiss;
Benle beraber olsaydin kesin delirmistin, basinin etini yemeye saat 6 da baslamistim kesin...
P.S: Simdi o senin yatagin ustune kume halinde yigili kalmis esyalarin derdi bana dustu. Kim topliyacak onlari?
WishwissmanLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOfisten 6 da çıkıp eve 7 de varmak 1 saat içinde evi toplayıp taşınmanın vede 8:30 da havaalanında olması gerekip böyle bir plan yapan, effective time management dersinin en iyi öğrencisi ( zamanında) olan ben'i esefle kınıyorum. Üzerine tez bile yazılabilecek bu time (unable to) management olayından muzdarip olarak bu process i başarıyla !!! Tamamlamış olmanın verdiği haz paha biçilemez . Bunda bavulları yatağın üzerine boşaltıp kaçmış olmamın payının büyük olduğunu düşünüyorum. Ne çektim beeeeAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSwiss;
Benle beraber olsaydin kesin delirmistin, basinin etini yemeye saat 6 da baslamistim kesin...
P.S: Simdi o senin yatagin ustune kume halinde yigili kalmis esyalarin derdi bana dustu. Kim topliyacak onlari?
Wishwissman
Wishman bu adama ev hedayesi olarak MINI kettle alalim hic MINI aksesuari yok! bi arabasi var
ps.
bir sehir efsanesine gore: Terasa gelen pikinisini mayosunu unutmamaliymis guneslenmek icin harika bi yermissigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRuhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksit
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDertlerine ortak olmak istiyorum Talha...
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin bu dert hepimize derman olur Talha
Derdin babasi bende..
Bla bla bla'nin bla bla'si okutmanlar uzaktan egitim derslerinin bi kismindan adeta show yapmis sinifin %75ini butunlemelere birakmis.. Vizesi 90-95 olan bu derslerimin finallerinde 35-40 sonucu ve yaz sicaginda butunlemelere gidecek olmak!
Bizim koca oglan pasa Egzama olmus.. bide onun tedavisi pansumani iviri ziviri..
Anamgil yok temocu ablada yok (ogrenci:zugurtkesim) ev isleri bana bakayi..
ps,wishman gelsede giovanniyle ilgilensek!
Yasemin'le bebekte bi oglen yimeee yisek gari.sigpic
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraynen bende bıktım. Dün bitane motor aldım pazartesi de inşallah bot alıcam 28 inde tatile çıkıcam.Serin sularda botumla hoplaya zıplaya gezicem 1 hafta. Ağustos sonu için de çeşme,kuşadası,marmaris,datça ve ölüdeniz bölgelerindeki otellere yer olursa bugün rezervasyon yapıcam.Biraz stresden uzaklaşmak lazımAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterRuhsatta yAzan 5kişilik ibaresınden dolayı muayeneden geçememekten ve bunu 4kişilik yaptırmak için bi dünya kuyruk beklemekten saçma sapan bi düzeltmeye saçma sapan para vermekten,büyükşehir belediyesının zamanında 120m2 olan dükkanlarımızı yıkıp yerine 6m2 dükkan verip sizden kıra almayacağız diyip 3 sene sonra eve tebligat gönderip 18.000 tl kira borcunuzu ödeyin aksi takdirde haciz vs saçmalamasımdan bıktım bu aralar.... Ve bu 600 dükkanın 592'si 2 senedır kapalı ben başka bir yerde yapıyorum işimi çoğu insan battı gitti işsizlikten...İşin en boktan tarafıda hali hazırda kapalı olan bu dükkanlara her ay 300tl kıra ödemeye devam edeceğimiz olması bla bla bla işte birazdan gidip ödeme yapacağım 18.000tl 5 taksitAslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşlar talha'yı gören duyan olursa bana göndersin bayağı dertliymiş baksanız ya
Yarildim
Talha Izmir'den gecerken bi ugra..
Nihat, gunumuzun coldeki bahtsiz bedevisi sensin sanirim..
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben galiba bu konuyu tümüyle yanlış anlamışım.Çünkü benim msjım diğerlerinden çok farklı.Hani üniversite sınav sorularında sorunun başını okuyup sonunda yazan değerlendirilemez ile biten kelimeyi okumama durumu varya işte öyle olmuş benim durum.Güldüm kendi kendime
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben bildim ihalenin kime kaldigini..
Wishman bu adama ev hedayesi olarak MINI kettle alalim hic MINI aksesuari yok! bi arabasi var
ps.
bir sehir efsanesine gore: Terasa gelen pikinisini mayosunu unutmamaliymis guneslenmek icin harika bi yermis
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHacı yazıon beraber meraber die millet kıllanıo bak sonra. Senin yüzünden arabayı satcam len hele. Daha masculen bi araba alcam ( Şahin olabilir keskin hatalı die düşünüyorum.) zaten reklam ajansı da geçen bizim ürünlere feminen hatalı dedi. Bozuldum. Hayır arkadaş o ürünün masculen i de olmaz ki. Yani kötü görünür diye düşünüyorum ama azimliyim yapıcam!!!
P.S: Bu aksam Taiwan'da bir deniz mahsulu gecesi yaptik (ole lukus restorant degil, cilali local restaurant) offf offf offff, TAM SANA GORE IDI, kesin ACIL seni paklardi. Ne baligi, yanindakileri saymiyim cunku o kadar uyeye yetistirebilecek kadar 'buz'um yok....
Wish
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO terasa bikini ile cikacak hatun, iceride 'yasi gecmek uzere ama ici geri kalmis' iki adam olcagini unutmasin....
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBeraberiz iste, sen maskulen (fransizca yazamiyom) ben feminen. Ey forum puzzle gibiyiz ikimizden bir tablo cikiyo ortaya.... (bu mesajdan sonra sen gerisin geri kac artik nereye olursa...)
P.S: Bu aksam Taiwan'da bir deniz mahsulu gecesi yaptik (ole lukus restorant degil, cilali local restaurant) offf offf offff, TAM SANA GORE IDI, kesin ACIL seni paklardi. Ne baligi, yanindakileri saymiyim cunku o kadar uyeye yetistirebilecek kadar 'buz'um yok....
Wishsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO terasa bikini ile cikacak hatun, iceride 'yasi gecmek uzere ama ici geri kalmis' iki adam olcagini unutmasin....Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishman sen bikinini getirmesen de olur
P.S: Ayriyetten bikini giyen ben isem icerdeki yasi gecmek uzere olan ikinci adam kim? Sen bana 'kompliman' mi yapiyorsun yoksa? birde 'beraberiz' filen yazma diyon.... Yorumsuz....
Wishnebicimtatilyapiyonkardesimsenderman!En son düzenleyen WISHMAN; 22-06-13, 21:29.
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonu çip olıngen
P.S: Butun suc benim andrapoz'da...
P.S 2: Kekuti gorse coktan 'konu kilit' olmustu. :-)
Birdost68man
Yorum Yap
Yorum Yap