Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Kayserili miniler!

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hehehe bir mini sahibinin randevu almasina gerek yok. Mini ayricaligi olsun )
    Ah efsane mesaj oldu bu Sagol Can kulubun 'offical dentist' i oldun
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Tum mini sahiplerine ozel ucretsiz dis bakimi ve dis tasi temizligi. (Cok gaza geldim )

Yorum Yap

Tum mini sahiplerine ozel ucretsiz dis bakimi ve dis tasi temizligi. (Cok gaza geldim )
        yahu ben implanttan cok korkuyorum alt 5numaralarim yok sut disiydi cektiler yerine gelen gidende yok benim disci abide implant dio cok tirsiyorum cook :/
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          yahu ben implanttan cok korkuyorum alt 5numaralarim yok sut disiydi cektiler yerine gelen gidende yok benim disci abide implant dio cok tirsiyorum cook :/
          Gomulu kalmis olabilirler veya cekilenler sut dislerin degildir. Panaromik Radyografik film (rontgen filmi) alinip bakilmasi gerekli. Eger dogru yerde dogru implanti yaptirirsan implant islemi cok basit ve cok rahat bir islem. Oldukca agrisiz. Eksik olan yerlerinde birer dis eksikligin varsa kesinlikle implanttan baska bir sey yaptirma ( porselen kaplama) cunku saglam dislerini kestirmek zorunda kaliyorsun ( halk arasinda carka sokmak vs) implant sizin icin cok dogru secim olur ama dedigim gibi oncelikle radyogragik filmden bakilarak degerlendirme yapilmasi en dogrusu olur

Yorum Yap

Gomulu kalmis olabilirler veya cekilenler sut dislerin degildir. Panaromik Radyografik film (rontgen filmi) alinip bakilmasi gerekli. Eger dogru yerde dogru implanti yaptirirsan implant islemi cok basit ve cok rahat bir islem. Oldukca agrisiz. Eksik olan yerlerinde birer dis eksikligin varsa kesinlikle implanttan baska bir sey yaptirma ( porselen kaplama) cunku saglam dislerini kestirmek zorunda kaliyorsun ( halk arasinda carka sokmak vs) implant sizin icin cok dogru secim olur ama dedigim gibi oncelikle radyogragik filmden bakilarak degerlendirme yapilmasi en dogrusu olur
            3yillik bi ortodontri surecinden gectigim icin rutin olarak rontgenlerim cekiliyordu zaten.. gelen giden yokmus ne bileyim ya internette seyrettim dubeli vidasi provasi korkuttu beni iste.. suan icin implant bosluklarim duruyor bi gun yaptiracagim
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Flyerlari arabalara koymaya basladim bile. Kayseri mini olarak yolumuz cok uzun

Yorum Yap

Flyerlari arabalara koymaya basladim bile. Kayseri mini olarak yolumuz cok uzun
                Ankara gibi Kayseri'de kisa zamanda buyuyecek inaniyorum!
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Daha bi tane araba bulup koyabildim ama yarin herkes gezer bende milleti cevirip flyerlari veririm artik nabalim

Yorum Yap

Daha bi tane araba bulup koyabildim ama yarin herkes gezer bende milleti cevirip flyerlari veririm artik nabalim
                    iste budur
                    sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Konuyu çok fena hortlatmış olcam ama memleketi görünce dayanamadım
                      Can abi beni hatırladın mı?
                      Milenyum apt üst komşunun oğlu harun

Yorum Yap

Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Hahaha harun nerden yakaladın adamı tut kolundan getir buralara orda yanlız kalmasın
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Dur abi ne getirmesi zaten sayı sınırlı Kayseride
                          Yakında bende gidiyorum bide komşuyuz orda.. 2 araçta olsa hergün konvoy hergün pişti

Yorum Yap

Dur abi ne getirmesi zaten sayı sınırlı Kayseride
                            Yakında bende gidiyorum bide komşuyuz orda.. 2 araçta olsa hergün konvoy hergün pişti
                            Hadi baklım gorelim

Sent from my iPod touch using Tapatalk
                            IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Ahaha evet diş hekimimiz Can Kayserinin en güzel countrymani
                              LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hehehe ) tanidim tabiki de haruncum. Tanimaz olur muyum ? En basindan beri . Bu arada aracin cok guzel hayirli ugurlu olsun kazasiz belasiz surusler.

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X