Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Abi cok onore ediyorsun beni ama mini satildi ((((
Çok teşekkür ederim Can abi ama
o arabaya nasıl kıydın abi sahilde* konvoy yapacaktık iki kırmızı kayseriyi yakacaktık.. bütün hayallerim yarım kaldı resmen
*kayseride sahil ne alaka diyenler olabilir kayseride adı bahar caddesi olan bi sokağa sahil diyorlar sebebini bende bilmiyorum çok eskilere dayanıyor olabilir olmayadabilir
Çok teşekkür ederim Can abi ama
o arabaya nasıl kıydın abi sahilde* konvoy yapacaktık iki kırmızı kayseriyi yakacaktık.. bütün hayallerim yarım kaldı resmen
*kayseride sahil ne alaka diyenler olabilir kayseride adı bahar caddesi olan bi sokağa sahil diyorlar sebebini bende bilmiyorum çok eskilere dayanıyor olabilir olmayadabilir
Gene yakariz harunum merak etme valla arabayi bi kiramayacagim abim istedi 1 saat icinde sattik. Sonrasinda pisman oldum ama yapacak bir sey yok hayirlisi olsun
Gene yakariz harunum merak etme valla arabayi bi kiramayacagim abim istedi 1 saat icinde sattik. Sonrasinda pisman oldum ama yapacak bir sey yok hayirlisi olsun
Valla Can ne diyim çok çok guzeldi araban, umarım yine MINI alırsın
Valla Can ne diyim çok çok guzeldi araban, umarım yine MINI alırsın
Valla haklisin alen abi. Sonrasinda pisman oldum aksama 1.000 tl fazla verdim geri sat diye satmadi ). Yakin zaman da neden miniden vazgecilmememli diye bir yazi bile yazacagim.
Yorum Yap