Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Kayserili miniler!
Çöküş
X
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTum mini sahiplerine ozel ucretsiz dis bakimi ve dis tasi temizligi. (Cok gaza geldim )sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryahu ben implanttan cok korkuyorum alt 5numaralarim yok sut disiydi cektiler yerine gelen gidende yok benim disci abide implant dio cok tirsiyorum cook :/
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGomulu kalmis olabilirler veya cekilenler sut dislerin degildir. Panaromik Radyografik film (rontgen filmi) alinip bakilmasi gerekli. Eger dogru yerde dogru implanti yaptirirsan implant islemi cok basit ve cok rahat bir islem. Oldukca agrisiz. Eksik olan yerlerinde birer dis eksikligin varsa kesinlikle implanttan baska bir sey yaptirma ( porselen kaplama) cunku saglam dislerini kestirmek zorunda kaliyorsun ( halk arasinda carka sokmak vs) implant sizin icin cok dogru secim olur ama dedigim gibi oncelikle radyogragik filmden bakilarak degerlendirme yapilmasi en dogrusu olursigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterFlyerlari arabalara koymaya basladim bile. Kayseri mini olarak yolumuz cok uzunsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı pmptrmstt tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha bi tane araba bulup koyabildim ama yarin herkes gezer bende milleti cevirip flyerlari veririm artik nabalimsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu çok fena hortlatmış olcam ama memleketi görünce dayanamadım
Can abi beni hatırladın mı?
Milenyum apt üst komşunun oğlu harun
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDur abi ne getirmesi zaten sayı sınırlı Kayseride
Yakında bende gidiyorum bide komşuyuz orda.. 2 araçta olsa hergün konvoy hergün pişti
Sent from my iPod touch using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Harun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKonuyu çok fena hortlatmış olcam ama memleketi görünce dayanamadım
Can abi beni hatırladın mı?
Milenyum apt üst komşunun oğlu harun
Yorum Yap
Yorum Yap