Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Haziran 2013

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Deniz de kum de mangal de sonrada hayırlı haftalar olsun de nasıl olacako sımdı
    Aynı durumdayım bende. Haftasonu çabuk gelsin diye totem bu totem

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herkese iyi akşamlar olsun Haftasonu deniz kum güneş mangal takıldıktan sonra şimdi çalışmak biraz zor geliyor insana Umarım keyifli bir hafta geçer herkes için
    Deniz de kum de mangal de sonrada hayırlı haftalar olsun de nasıl olacako sımdı

Bir yorum yaz:

• Melih Özlem
    yanıtladı
    Herkese iyi akşamlar olsun Haftasonu deniz kum güneş mangal takıldıktan sonra şimdi çalışmak biraz zor geliyor insana Umarım keyifli bir hafta geçer herkes için

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Videoları budadım
    izledikten sonra budadıysan sıkıntı yok ağaçlarıda arada bir budamak gerekir..

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    hangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?
    Videoları budadım

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum
    hangi mesajıma kesik attın anlamadım adminim videolu mesajamı ?

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Su taksim krizinde buyuk yara verdim.yunanistan krizini ve taksimi hayatimda unutmam.ben elbet yarami sararimda onemli olan ulkemin yarasina care bulunsun.Insallah en kisa zamanda ortalik gulluk gulistanlik olur ve herkes mutlu mesut olur.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..
    PAylaşmış olduğun toplamında iki video iki saat kadar sürmekte önemli bilgiler barındırmaktadır fakat kaldırdım sarven bilgine

Bir yorum yaz:

• GOKHAN
    yanıtladı
    Sarven kesik attım mesajına cana katılıyorum son günlerde memleketimizin içinde bulunduğu durumdan en kısa ve en iyi şekilde çıkması huzura düzene refaha kavuşmuş bir ülke hepimizin tek dileğidir . Herkese hayırlı güzel haftalar sınava giren arkadaşlara başarılar benim gibi çalışanlara sabır diliyorum

Bir yorum yaz:

• c.A.n
    yanıtladı
    Ülkemiz için hayırlı bir hafta olmasını diliyorum... Bir an önce mevcut problemlerin bitmesi, tekrar huzurlu günlere kavuşmamız dileğiyle, Allah'a emanet...

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Herkese Gunaydın ve iyi haftalar diliyorum, malumunuz içinde bulundugumuz çok önemli şu günlerde Forumla fazla ilgilenemedik affınıza sıgınıyoruz.

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Arkadaşlar izlemenizi istediğim 2 adet uzun video var vaktiniz varsa derhal izlemenizi tavsiye ederim izleyin ve paylaşın lütfen.. !! adminler yeri burası olmayabilir isterseniz silebilirsiniz..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum

via Tapatalk 4
    Bende kalktim. Gecen hafta dalis tatili vermistim kendime firsattan istifade. 74 dalis ve 52 saat tamamladim. Bu sefer 14 dalis yaptim. Gittikce daha iyi oluyorum ama hala daha tecrubeye ihtiyacim var.

Dun geriye yolculuktan sonra tursu gibi olmusum, yigilip kalmisim.

Yesil Cay degil de kahve iciyom. Haktan yesil cayi 3 bardaga tamamla adet yerini buldun. Keyifler.

Wishpishman

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Gunaydin. Uyku tutmadi beni. 2'de yatip 5'te kalktim. Yesil cay ve film keyfi yapiyorum

via Tapatalk 4

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada bütün arkadaslarıma hayırlı Cumalar dilerim
    Hayirli cumalar sanada

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X