Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sosyal itimiz Pasa efendi bugun omrumden bi 20yil yedi..
bahcede otururken telefondaydim.. bi anda kayboldu gozden.. meger bizim cocuk manitasi Zeina'yi gormus pesine takilmis!!!! sokak sokak Pasa'yi aradim..sen git karsi apartmana gir 3.kata cik! sonra zeinanin sahibi cikartmis apartmandan getirmis bizim bahceye Psa bu sefer tirim tirim beni aramaya baslamis.. simdi bahcede yatiyor kimildamadan!
Sosyal itimiz Pasa efendi bugun omrumden bi 20yil yedi..
bahcede otururken telefondaydim.. bi anda kayboldu gozden.. meger bizim cocuk manitasi Zeina'yi gormus pesine takilmis!!!! sokak sokak Pasa'yi aradim..sen git karsi apartmana gir 3.kata cik! sonra zeinanin sahibi cikartmis apartmandan getirmis bizim bahceye Psa bu sefer tirim tirim beni aramaya baslamis.. simdi bahcede yatiyor kimildamadan!
Yillarin muhabbeti gercek oldu belcikafan bi akraba anlatiyo biz dinliyoruz 79 lar dan buzamana ve en sonunda bomba patladi ' sene 81 falan bulent ersoy ozaman erkek ' dedi ben yikildim hahhah
Bir yorum yaz: