Benim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hgs/ogs
Çöküş
X
-
SAbah haber okudum daha öncesinden bu senin istediğini yapıyolarmış ama artık yapmayacaqklar hgs varsa sadece hgs şeridini kullanacaksın ogs içinse ogs şeridinden geçeceksin artık bu şekilde olacakmış. Bu kadarmı memleketin halinin cevabınıda kendimce şu şekilde vereyim hazır oturmuş ogs sistemimiz varken ne halt etmeye hgs çıkarıldı anlaşılmaz hepsi ogs ye çevrilmesi gerekirken hgs saçmalığı başımıza bela oldu . Birde hgs etiketleri çabuk deforme oluyormuş yenisini almak gerekliymiş sürekli 5 tl yenileme parasıAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...
-
Başkan aradım bu saatte ekşidim başlarına. 1 Haziran'a kadar sıkıntı yok. 1 Haziran'dan sonra dikkat etmek lazım kaçarı yok dedi adam. Kısacası hgs niz var ise 1 Haziran a kadar hatalı geçiş yapsanız dahi ceza yok. İyi oldu öğrendiğim rahat uyuyabilirim.
Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aman halletmişsin ama dikkatli olmak lazım bu geçişlereAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan aradım bu saatte ekşidim başlarına. 1 Haziran'a kadar sıkıntı yok. 1 Haziran'dan sonra dikkat etmek lazım kaçarı yok dedi adam. Kısacası hgs niz var ise 1 Haziran a kadar hatalı geçiş yapsanız dahi ceza yok. İyi oldu öğrendiğim rahat uyuyabilirim.
Yorum Yap
-
senin bu istanbula alisma surecin beni gulme krizine sokmaktan oldurecekAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
benimde elimde 3-4 tane kgs var onları pttden hgs ye çevirip içindeki miktarları aktarabiliruz galiba bilgi sahibi olan varmı ?
Yorum Yap
-
Nasıl bir cümle kurulumudur bu allahımAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin bu istanbula alisma surecin beni gulme krizine sokmaktan oldurecek

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
kötü araba kullandığınız kadar da küstahsınız küçük hanım
Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
ahahaha demekki hic degilimAslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl bir cümle kurulumudur bu allahım
kötü araba kullandığınız kadar da küstahsınız küçük hanım 

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen NDG; 27-05-13, 11:19.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap