Benim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Hgs/ogs
Çöküş
X
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...
-
Başkan aradım bu saatte ekşidim başlarına. 1 Haziran'a kadar sıkıntı yok. 1 Haziran'dan sonra dikkat etmek lazım kaçarı yok dedi adam. Kısacası hgs niz var ise 1 Haziran a kadar hatalı geçiş yapsanız dahi ceza yok. İyi oldu öğrendiğim rahat uyuyabilirim.Love all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBaşkan aradım bu saatte ekşidim başlarına. 1 Haziran'a kadar sıkıntı yok. 1 Haziran'dan sonra dikkat etmek lazım kaçarı yok dedi adam. Kısacası hgs niz var ise 1 Haziran a kadar hatalı geçiş yapsanız dahi ceza yok. İyi oldu öğrendiğim rahat uyuyabilirim.
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenim arabada HGS var. Şirket araçlarında da OGS. Kendi aracımı da kullanırken alışkanlıktan olsa gerek hep OGS den geçiyorum yanlışlıkla. Ceza yağmış şimdiden 2 olmuş. Bu adamlar bunu hgs den düşmezler mi? Bu kadar mı kötü memleketin hali. Akşam akşam bu dangalaklar yüzünden insanın canının sıkılması hakikaten paha biçilemez...
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
benimde elimde 3-4 tane kgs var onları pttden hgs ye çevirip içindeki miktarları aktarabiliruz galiba bilgi sahibi olan varmı ?
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersenin bu istanbula alisma surecin beni gulme krizine sokmaktan oldurecek
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiLove all, trust a few, do wrong to none!!!
Yorum Yap
-
Aslı Swiss Hotelier tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNasıl bir cümle kurulumudur bu allahım kötü araba kullandığınız kadar da küstahsınız küçük hanım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiEn son düzenleyen NDG; 27-05-13, 11:19.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap