Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Yaw millet şimdi girebildim anca foruma;
Yazanları tek tek okudum, o dişçi olamam Şimdi o zaman Berna hanımın da yönlendirmesi ile beraber tarih belirleyip gitme konusunda ciddiyim, doluşup gidelim, gelmek isteyen gelir. Akşam ayranımızı içer balık yeriz, Hangover limitlerine çıkarız reisi görür bir günde denize girer kafa dinler sonraki gün döneriz.
Kim katılır onu söyleyin gerisi kolay..
Yazanları tek tek okudum, o dişçi olamam Şimdi o zaman Berna hanımın da yönlendirmesi ile beraber tarih belirleyip gitme konusunda ciddiyim, doluşup gidelim, gelmek isteyen gelir. Akşam ayranımızı içer balık yeriz, Hangover limitlerine çıkarız reisi görür bir günde denize girer kafa dinler sonraki gün döneriz.
Aferim ucunu açık bırak, gelip sizi orda bulamazsak o binaları dinamitlerim ben..
Neyse tarih belirleme kısmını öncelikle Murat reise sonrasında biz katılımcılara bırakıyorum. Ulaşım yöntemini de ortak karara göre uçak veya karayolu olarak belirleyebiliriz..
Katılımcılar şimdilik;
Berna
Ozan
Baran
Hadi hadi Berna korkusuna bu sozler. :-p Esasinda dicemki kardes foruma esini getiren bi sensin ama yanlis olacak cunku MINI Berna'nin sen es durumundan burda oluyon. :-)
Ayranlar benden....
Yorum Yap