Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Giovanni sizin icin kurban olsun.
Çöküş
X
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSenin tehditleri de hatirliyorum, verdim elinize biz koz surekli santaj halindesiniz
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok aaaa cık cık cık hic olur mu oyle sey aaaaa bak ya pof :P
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster) gorusucez Mr. Copacabana
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
brnx2
Yaw millet şimdi girebildim anca foruma;
Yazanları tek tek okudum, o dişçi olamam Şimdi o zaman Berna hanımın da yönlendirmesi ile beraber tarih belirleyip gitme konusunda ciddiyim, doluşup gidelim, gelmek isteyen gelir. Akşam ayranımızı içer balık yeriz, Hangover limitlerine çıkarız reisi görür bir günde denize girer kafa dinler sonraki gün döneriz.
Kim katılır onu söyleyin gerisi kolay..
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw millet şimdi girebildim anca foruma;
Yazanları tek tek okudum, o dişçi olamam Şimdi o zaman Berna hanımın da yönlendirmesi ile beraber tarih belirleyip gitme konusunda ciddiyim, doluşup gidelim, gelmek isteyen gelir. Akşam ayranımızı içer balık yeriz, Hangover limitlerine çıkarız reisi görür bir günde denize girer kafa dinler sonraki gün döneriz.
Yorum Yap
-
brnx2
Aferim ucunu açık bırak, gelip sizi orda bulamazsak o binaları dinamitlerim ben..
Neyse tarih belirleme kısmını öncelikle Murat reise sonrasında biz katılımcılara bırakıyorum. Ulaşım yöntemini de ortak karara göre uçak veya karayolu olarak belirleyebiliriz..
Katılımcılar şimdilik;
Berna
Ozan
Baran
Yorum Yap
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaw millet şimdi girebildim anca foruma;
Ayranlar benden....
WishmanJakartadaman
Yorum Yap
-
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen anca cumartesi akşamı gelir pazar sabaha karşı dönerim
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAma yinede gelirsin yani...?
Yorum Yap
Yorum Yap