Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa mayıs 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Fan açmıyor, dün aradı Yusuf usta girişmişler azını burnunu kırıcaklarmışAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKronik nesi var delioğlanın
H.sonuna kadar hazırlansın inş.
Bir yorum yaz:
-
Bazilari cekici severAslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi benim araba kronik rahatsız
Bide pist öncesi götürecektim, bahanesi oldu

ahahahah
Bir yorum yaz:
-
Kronik nesi var delioğlanınAslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi benim araba kronik rahatsız

Bir yorum yaz:
-
Selamlar avatar güzelAslı Can tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSelamlar, saygılar
Bir yorum yaz:
-
Hadi inşallah bakalımAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaftasonu ayn de pist öncesi kontrolleri yapıldı hortum da halledildi.Baya iyi sabitlendi 10 bar turbo bassam artık ordan atmaz inş.
Bir yorum yaz:
-
Haftasonu ayn de pist öncesi kontrolleri yapıldı hortum da halledildi.Baya iyi sabitlendi 10 bar turbo bassam artık ordan atmaz inş.Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha hortumu hallettinmi
Bir yorum yaz:
-
Abi benim araba kronik rahatsızAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın.. Hayırdır senin adam ayn de bakımdamı

En son düzenleyen Agent; 27-05-13, 13:00.
Bir yorum yaz:
-
Talha hortumu hallettinmiAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterherkese iyi çalışmalar. çabuk bitsin bu hafta gelsin 2 haziran
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiEvet yaw bu hafta çabuk bitsin
Bir yorum yaz:
-
Günaydın.. Hayırdır senin adam ayn de bakımdamıAslı Agent tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın herkese, maşşallah NSC ye.
Minisiz bir hafta başı daha
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: