Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa mayıs 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiBu havalar bana sattıracak bu arabayı, cabrio diye ölücem gidicem.
-
Heryerde uygulama yapiliyo A+ tan galeria istikametinde sahile baglaninca cevirme var birde yesilkoy havuzlu kavsaktan havaalanina donunce hemen ilerde bi cevirme var sabahta aksaray sahilde kavsakta cevirme vardi dikkatli olalim gencler
34 NSC 46
Bir yorum yaz:
-
Aynen herkes hasta etrafımdaki.Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu havalarda en iyisi ince giyinip yanina bisey alip cikmak.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Bu havalarda en iyisi ince giyinip yanina bisey alip cikmak.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Hava cok enteresan sabah bulutlu deli gibi rüzgar var kac gundur simdi de gunesli anlamadım ben
Bir yorum yaz:
-
bu daha iyi tabiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNaaptim sen oyle cola da neymis
Spora gitmeye karar verdim
Bir yorum yaz:
-
Naaptim sen oyle cola da neymisAslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryap güzel bi soslu makarna.Yanına da aç bi soğuk kola otur TV de seni senden alıcak bişeyler seyret mesela belgesel
Spora gitmeye karar verdim
Bir yorum yaz:
-
yap güzel bi soslu makarna.Yanına da aç bi soğuk kola otur TV de seni senden alıcak bişeyler seyret mesela belgesel
Bir yorum yaz:
-
okula gidesimde yok yahu.. havada pek ada havasi degil naapsam bilemedim :/
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Mangal modunda geçti hıdrellezAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhidirellezi es gecmeyin gencler,hohohoho
Bir yorum yaz:
-
sana 19mayisi layik gormusler baskanimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın işbaşındayız yinee nası bayram bu laynn
Bir yorum yaz:
-
Taksim birbirine girmiş. Ortaköy rahat sıkıntı yok ( şimdilik
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: