Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa mayıs 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Şu movie maker a dün kaydettiğim videoyu yüklemeye çalışıyorum ama saatler geçmesine rağmen yüklenmiyor ki kesip biçip düzenleyeyim neden olabilir acaba yada başka bi programmı indirsem kessem gençler bi el atın şu işi halledelim
Bir yorum yaz:
-
Sende bendensin ozaman @cooperscem bilir karda yağsa temiz durmasını severimAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYağmur yağsa bile arabanın temız olması bir başka oluyor ya
Bir yorum yaz:
-
ss motorsta beyaz cabrıo var dusunursen yardımcı olabılırım 2012 6000km deAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYok bana uygun cabrio piyasa da ne yazık ki abi
Bir yorum yaz:
-
Zamanlaman harika olmuş yarına yağmur varda bugünde yağabilirAslı NSB44 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterarabayı yıkattım yağmur yağar kesin
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiVw Beetle Cabrio'yu bekliyorumAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
) vardir vardir
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiYok bana uygun cabrio piyasa da ne yazık ki abiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterE alalim bi cabrio sana
Bir yorum yaz:
-
E alalim bi cabrio sanaAslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu havalar bana sattıracak bu arabayı, cabrio diye ölücem gidicem.
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: