Bu da yeni motorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini club turkiye riders
Çöküş
X
-
Berna
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHadi hayırlısı kazasız belasız yağmursuz sıcak habalarda kullanman dileğiyle )
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüle güle kullan(alım) Alen
Yorum Yap
-
brnx2
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaç basıyo bu
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersizinkini gecer bu 500 basıo
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bizimki max 100 yapiyor benimle
Yorum Yap
-
brnx2
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhehe o zaman kesin gecer bizimki :P Ama Alin limiti kac bilmiyorum 90 derse siz gecersiniz :P
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
1-2 hafta içinde ktm duke 200 almayı planlıyorum.. şehir içinde keyifli ve yeterli olduğuna eminim ama şehir dışı gezilerini kaldıramaz gibi geliyor.. bu yüzden biraz kararsızım..
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster1-2 hafta içinde ktm duke 200 almayı planlıyorum.. şehir içinde keyifli ve yeterli olduğuna eminim ama şehir dışı gezilerini kaldıramaz gibi geliyor.. bu yüzden biraz kararsızım..
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
bildiğim kadarıyla motosiklet konusunda genel olarak test şansı yok, GiS Akademi'de duke 200lerle eğitim verildiğini duydum ama emin değilim, eğer öyleyse belki orda test şansı olabilir..
Yorum Yap
-
Aslı Evrim Ergin tarafından gönderilmiş Mesajı göster1-2 hafta içinde ktm duke 200 almayı planlıyorum.. şehir içinde keyifli ve yeterli olduğuna eminim ama şehir dışı gezilerini kaldıramaz gibi geliyor.. bu yüzden biraz kararsızım..
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
evet evet en iyisi başlangıcı yapalım devamını düşünürüz
zaten ilk etapta polonezköy vs. yakın yerleri gezmek için yetecektir dediğiniz gibi.. sonra turları büyütmeye karar verirsem motoru da büyütürüm napalım :P
cooper da dizel aldık gezcez diye... sonumu iyi görmüyorum hep bi uzun yol var bana 3 vakte kadar
Yorum Yap
Yorum Yap