Aslı talha tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha 1000 mesaj olmuşun kahvemi isterim
Neyse ısmarlaşırız birliktesigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervay be işe bak bende senin 1000. mesajı yakalamıştım sende buna istinaden bana kahve ısmarlıcaktın ama yalan oldu
Neyse ısmarlaşırız birlikte
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGo pro mu bagaj kapağına yapıştırdım eve giderken ufak çaplı bi çekim yapayım dedim yapıştırdım bindim arabaya sahil yoluna bağlandım yola çıkar çıkmaz biraz gazladım ama çok gidemedim kalabalıktı yol, sahilden çıkıp garaja doğru giderken bidaha ara yolda gazladım sonra kenara yanaştım çıkartmak için kamerayı arkaya bir baktım kamera yok hemen arabayı kilitledim orada geldiğim istikamete koştum baktım yok az daha geriye gittim düşebileceği yakın bir iki yer vardı koşa koşa gittim baktım yok hemen arabaya tekrardan koştum benzinciye gittim baktım oradada yok tekrar sahil yoluna çıkıp bakayım dedim şansımıza belki kenarda yatıyodur falan dedim aynen dediğim gibi olmuş sahile çıkıp gaza bastığım yerde düşmüş ve iyice kenara gidip kalmış orada yolun ortasına bıraktım arabayı hemen kaptım aldım kameramı akşam akşam başımıza iş açacaktık kamera elden gdiyodu video çekme derdinden
Ayrica basina bu da gelebilirdi: https://www.youtube.com/watch?v=RAro...e_gdata_player
)
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarbiden korkutuyor adami o tip seyler. Takmadan once guzelce yuzeyi silmeni tavsiye ederim. Ayrica bu tip durumlar icin orjinal bir baglanti var. Ipiyle ekstradan yapistiriyorsun.
Ayrica basina bu da gelebilirdi: https://www.youtube.com/watch?v=RAro...e_gdata_player
)
Tapatalk / Note 2
Yorum Yap
-
Gecen nissan gtr ile trafikte baya yurume imkanim oldu.hatta 2 kere onune gectim.iste o andan snr dedim nasil bunu kaydetmedim ve hmn gittim samsungun orjinal telefon tutucusunu aldim.2 gundur trafikte deniyorum.cok kaliteli cekimler oluyor.herkese tavsiye ederim. 80 liralik bi parca isimi cozdu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGecen nissan gtr ile trafikte baya yurume imkanim oldu.hatta 2 kere onune gectim.iste o andan snr dedim nasil bunu kaydetmedim ve hmn gittim samsungun orjinal telefon tutucusunu aldim.2 gundur trafikte deniyorum.cok kaliteli cekimler oluyor.herkese tavsiye ederim. 80 liralik bi parca isimi cozdu
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bende geçen hafta capacity de reklamına denk geldim go pro benzeri next aksiyon kamerası benc etam bi go pro olamaz ama çok yakın kalitededir gorpo düşünenlere alternatif olabilir bu kamera ayrıca yanındaki aparatları açısındanda çeşidi fazla deniyordu .
Yorum Yap
-
Link bu
http://www.teknosa.com/urunler/14505...s3-arac-tutucu
Cektigim videolari bilgisayara atip inceledm.titreme,kalitesizlik v.s. fln kesinlikle yok.on numara is yapiyo.goruntu bende iyi ama diger telefonlari bilemem tabi.cama cok fena oturuyo ve iz kesinlikle birakmiyor.
Kullanim islevselligi olarak bi go pro ztn olamaz ama su rusyadaki arac kameralarinin yaptigini yapiyor.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildisigpic
Yorum Yap
Yorum Yap