Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMadem sürpriz dayansın mümkünse
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterberna instagramda dolanioo ust uste likelari patlatti
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterehehe evde temizlik var anca bu kadar uzaklaşabiliyorum
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu yazimi okuyan alenC de profilime dustu tum minimalist fotograflarima ardarda likelari dizdi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNapalım dırdır cekmektense ))
IT'S TIME
Yorum Yap
-
-
Go pro mu bagaj kapağına yapıştırdım eve giderken ufak çaplı bi çekim yapayım dedim yapıştırdım bindim arabaya sahil yoluna bağlandım yola çıkar çıkmaz biraz gazladım ama çok gidemedim kalabalıktı yol, sahilden çıkıp garaja doğru giderken bidaha ara yolda gazladım sonra kenara yanaştım çıkartmak için kamerayı arkaya bir baktım kamera yok hemen arabayı kilitledim orada geldiğim istikamete koştum baktım yok az daha geriye gittim düşebileceği yakın bir iki yer vardı koşa koşa gittim baktım yok hemen arabaya tekrardan koştum benzinciye gittim baktım oradada yok tekrar sahil yoluna çıkıp bakayım dedim şansımıza belki kenarda yatıyodur falan dedim aynen dediğim gibi olmuş sahile çıkıp gaza bastığım yerde düşmüş ve iyice kenara gidip kalmış orada yolun ortasına bıraktım arabayı hemen kaptım aldım kameramı akşam akşam başımıza iş açacaktık kamera elden gdiyodu video çekme derdinden
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGo pro mu bagaj kapağına yapıştırdım eve giderken ufak çaplı bi çekim yapayım dedim yapıştırdım bindim arabaya sahil yoluna bağlandım yola çıkar çıkmaz biraz gazladım ama çok gidemedim kalabalıktı yol, sahilden çıkıp garaja doğru giderken bidaha ara yolda gazladım sonra kenara yanaştım çıkartmak için kamerayı arkaya bir baktım kamera yok hemen arabayı kilitledim orada geldiğim istikamete koştum baktım yok az daha geriye gittim düşebileceği yakın bir iki yer vardı koşa koşa gittim baktım yok hemen arabaya tekrardan koştum benzinciye gittim baktım oradada yok tekrar sahil yoluna çıkıp bakayım dedim şansımıza belki kenarda yatıyodur falan dedim aynen dediğim gibi olmuş sahile çıkıp gaza bastığım yerde düşmüş ve iyice kenara gidip kalmış orada yolun ortasına bıraktım arabayı hemen kaptım aldım kameramı akşam akşam başımıza iş açacaktık kamera elden gdiyodu video çekme derdinden
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPlastik kabi zarar gormus mu, konusalim, bi sekilde birseyler ayarlayabilirim.
Yorum Yap
Yorum Yap