Sakaci bir gune hosgeldiniz..
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa?? Nisan 2013
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı FU4885 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha kimseden 1 Nisan şakası görmedim, herkes standart gününü yaşıyor gibisigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini club tr üyeleri bir ay içerisinde halı saha organizasyonu yapacakmış
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEhehe guzellllsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu şakanın içine izmir organizasyonunu da dahil edicektim ama arkadaşlar belki hoşgörmez diye vazgeçtim
Talha'ya katilmamak elde degil..
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Adminim hic bana bisi demeyin kimseden yer teklifi gelmedi. havalarda biraz sikintiliydi. Ayrica malum benim Istanbul turlarida vardi derken cok uzak kaldim. bu haftada vizeler var diye haftasonu offlinedim insallah en kisa zamana ne diim telefonlada ulastim birkac kisiye ama pek ise yaramadi
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan şu arabanın resimlerini çek ama ütü 3310 ve türevleri ile değil adam akıllı bir şeyle çek
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaan şu arabanın resimlerini çek ama ütü 3310 ve türevleri ile değil adam akıllı bir şeyle çek
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterben gordumkine cok havali olmus cok gergin
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİki tane alta pod aldım güç kazanmışmıyımdır hahahsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap