Kaza demişken az önce arena stadının yakınlarında çok yakınımda önde giden hafriyat kamyonunun sol arka lastiği patladı kamyon sol tarafa eğildi yüklüydü üzerinden dökülenlerden son arda kurtuldum bikaç saniye geç olsa taşlar camı çerçeveyi hatta benide papates edecekti aksine miniyle değildim onunla olsam ani hareketle kurtulurdum ne olsa ama bipper vardı ani hareketle kurtulmak ne mümkün direk takla attırırdı devamında dikkat etmek lazım ani gelişiyo herşey. tırstım hem patlama sesinden hemde taşlardan
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI Kazalı Halleri :(
Çöküş
X
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterJantlar r53 spoke gereksiz para yer pek can verecek hal kalmamıs onda
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi bu haliyle calışıyo öle deme 7ye 8 e alsan fenamı
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi cok gecmis olsun. Verilmis sadakan varmis. Allah kaza bela vermesin kimseye insallah.
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKaza demişken az önce arena stadının yakınlarında çok yakınımda önde giden hafriyat kamyonunun sol arka lastiği patladı kamyon sol tarafa eğildi yüklüydü üzerinden dökülenlerden son arda kurtuldum bikaç saniye geç olsa taşlar camı çerçeveyi hatta benide papates edecekti aksine miniyle değildim onunla olsam ani hareketle kurtulurdum ne olsa ama bipper vardı ani hareketle kurtulmak ne mümkün direk takla attırırdı devamında dikkat etmek lazım ani gelişiyo herşey. tırstım hem patlama sesinden hemde taşlardan
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
Buda benden arac kazalı bi şekilde ihaleden acık arttırma ile satılıcak belki buna can vermek isteyen bir gönüllü çıkar
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaol kaan tesekkurler aklımdan cıkmıyo bılıyomusun hala fılmlerdekı gıbıoldu saka gıbı yaa .
IZM-5655-TCHBEn son düzenleyen kaanunal; 14-03-13, 18:30.
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi dun de benim basimdan gecti bir olay ve anladim ki bizim ulkemizde trafige cikmak gercekten cok zor. Arabayla Izmir'den donerken sorunlu bir vatandas arkama yapisti geliyor. Sag serit full dolu yaklasik 120 km/h ile soldan gidiyorum. Birkac kere frene bastim anlamadi. Neyse ileride iyice yavasladim trafikten dolayi tam sag serit bosaldi gececegim dibime geldi uzerime uzerime araci surmeler derken iyice yavaslayinca birden onume kirdi. Eger biraz suratli olsaydim direkt bariyerlerdeydim. Kornaya filan bastim adam hicbisi yokmus gibi guldu ve ilk cikistan cikti gitti. Boyle akli dengesi bozuk insanlar aramizda oldugu surece birilerinin sacma zevkleri ugruna bircok insanimiz daha can verecek. Durumu polise bildireyim dedim 155 telefonumu mesgule atti. Sonra acip suratima kapatti. Bu gibi durumlarda ulasacagimiz kisiler bizleri dinlemeye bile tenezzul etmiyorlar siz dusunun artik...
IZM-5655-TCHB
Kaan gecmıs olsun sanada, bu ve daha nıcelerı sureklı karsımıza cıkıyor bu ıstanbulda cok daha fazla sekılde hatta dun gerıye bakmadan gerı gerı araba kullanan bı ablaya sahıt oldum ıkı kere teğet gectı az daha vuruyodu park etmıs arabama.
155 konusunda sanssızlıgın olmus senın, meskule atacak yada acıp kapatacak bı sıstemle calısmıyolar talıhsız bı arama olayı olmus ama 155 i aramaktan vazgecme ıhbarını devamlı yap dıyecem ama şu var sadece aramakla kalınıyo genelde cok buyuk bı mesele olacak kı el atsınlar yada şehirler arası yollarda olacaksınkı ılerıdekı cevırmeye yakalansın bu trafık canavarları oyle care olsun olaya (yıne karmasık yazmıs olabılırım bıazck kusura bakma )
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi dun de benim basimdan gecti bir olay ve anladim ki bizim ulkemizde trafige cikmak gercekten cok zor. Arabayla Izmir'den donerken sorunlu bir vatandas arkama yapisti geliyor. Sag serit full dolu yaklasik 120 km/h ile soldan gidiyorum. Birkac kere frene bastim anlamadi. Neyse ileride iyice yavasladim trafikten dolayi tam sag serit bosaldi gececegim dibime geldi uzerime uzerime araci surmeler derken iyice yavaslayinca birden onume kirdi. Eger biraz suratli olsaydim direkt bariyerlerdeydim. Kornaya filan bastim adam hicbisi yokmus gibi guldu ve ilk cikistan cikti gitti. Boyle akli dengesi bozuk insanlar aramizda oldugu surece birilerinin sacma zevkleri ugruna bircok insanimiz daha can verecek. Durumu polise bildireyim dedim 155 telefonumu mesgule atti. Sonra acip suratima kapatti. Bu gibi durumlarda ulasacagimiz kisiler bizleri dinlemeye bile tenezzul etmiyorlar siz dusunun artik...
IZM-5655-TCHB
155'in mesgule atmasi fln gercekten yetersizlikten..
AMA bu tip durumlarda mesgule atmalarinin bir sebebi var. Basimdan geceni anlatiyim: 2005 yilinda bir sabah 6da acliktan uyanmistim pencereden bakiyim dedim, gunesin dogusu vs atistirirken iyi olurdu. Asagiya bir baktim benim arabanin etrafında birisi dolaniyor sagi solu kolacan ediyor. Hemen telefonu alip yakinimizdaki karakolun numarasini tuslamaya hazirlandim (hepinize tavsiyem ev ve isyerinize yakin karakollarin telefonunu ezberleyin.. 155'i aramaktan daha hizli oldugunu dusunuyorum).. Adam levyeyi benim yan arabaya sokar sokmaz aradim. Adam daha adresi duydugu anda yuzumu kapadi. Sonra redial tabi.. "siz mi kapadiniz, kesildi mi?" diye sordum. Ben kapadım dedi. Ok dedim. Kosarak 4. Kattan aşağıya indim ve 30 saniye sonra karakola 1.5 km mesafedeki evimin onune 3 ekip arabasi geldi.. Toplamda 2 dakikalik bir surecten bahsediyoruz. O zaman anladim neden suratima kapattiklarini
Sent from Beko Su Sebili..
Yorum Yap
-
Bugün kötü bir kaza yaptım.5 araç zincirleme çarpıştık sonuncu bendim,önümdeki aniden durdu ben duramadım fena çarptım.minimin önü gitti,hava yastıkları açılmadı ona şaşırdım,kemerim takılı olmasaydı camdan fırlardım..bugün birkez daha anladım ki takip mesafesi çok önemli arkadaşlar...35 YY 840...
Yorum Yap
-
Aslı C@N tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok geçmiş olsun....35 YY 840...
Yorum Yap
Yorum Yap