Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhayvan artigi diyoruz..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPırtık kim ya eskilere kadar gittim bulamadım ?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPırtık kim ya eskilere kadar gittim bulamadım ?
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiPırtık asla ve asla sizin kirli oyunlarıniza alet olmayacak
Bir yorum yaz:
-
Aslı brnx2 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKendimi bu işe kanalize edeceğim Reis; Hazır Pırtık'ın bileğinde altın bilezik olur. Yarın birgün hem ek gelir olur yemini karşılar belki
Özledim...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayir, ALO demeyi ogrendi ya Pirtik, simdide MEGUIARS demeyi ogrenecek. Dolasmayin evde bol bol tekrar ederek. Bide ogrenecekse dogru ogrensin.
P.S: Aslinda iyi olur, Eger Pirtik 'Alo Meguiars' demeye baslarsa Meguiars'ta calisma hayatina baslatabiliriz? Eve parada getirir.
Wish
Özledim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterdün beni de fırçaladı dalga geçtim diye:P benim yüzümden oldu ama ben sürekli evde magirus magirus diye dolaşıyorum dasen onu takma Kerem babym
P.S: Aslinda iyi olur, Eger Pirtik 'Alo Meguiars' demeye baslarsa Meguiars'ta calisma hayatina baslatabiliriz? Eve parada getirir.
Wish
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAl sana o zaman
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKeremim sana bozulurmuyum la, sen benim has be has kardeşim sayılırsınBende takıldım sana ama okuyunca farkettim atarlı olmuş. Herşey çizgilerden dolayı oldu arabanın atarı bana bulaştı
Öperim hasretle... BARAN
kendi accounttan yaz birdaha
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterayyy utandim bah simdi baby
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2Of course Baran....
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaydaaaadam bozuldu
sorry baby
Bende takıldım sana ama okuyunca farkettim atarlı olmuş. Herşey çizgilerden dolayı oldu arabanın atarı bana bulaştı
Öperim hasretle... BARAN
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdibu çapraşık ilişkilerimiz yüzünden forum kapanacak sonunda
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaydaaaadam bozuldu
sorry baby
sen onu takma Kerem babym
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: