Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Yaw millet hep yedik içtik güldük ama teşekkür edemedim, Tasarım aşamasındaki katkılarından dolayı Alen ve Ozan'a, keyifli sohbeti için Sander'e ,eğlencesi için Aren, Kerem ve diğer AYN ekibine fena teşekkür ederim. Ama o arkadaki kırmızı çıta iyi oldu
Ayrıca cidden Carbon design Sinan çok iyi bir işçilik yaptı onun da hakkını vermek lazım diğer taraftan ciddi söylüyorum Maguires, süper işçilik süper insanlar...
Arabanın şeritlerini falan uzun zamandır aklımdaydı ama maddi kaynakları yönlendiremediğim için erteliyordum
Sanırım ben her cumartesi acil birşey olmazsa Maslak'a kaçarım artık..
NDGde bos gezenin.. oldugundan geldi ayakaltinda dolandigi icun onada laa bi yuru git dedik iyi oldu.
Yaw millet hep yedik içtik güldük ama teşekkür edemedim, Tasarım aşamasındaki katkılarından dolayı Alen ve Ozan'a, keyifli sohbeti için Sander'e ,eğlencesi için Aren, Kerem ve diğer AYN ekibine fena teşekkür ederim. Ama o arkadaki kırmızı çıta iyi oldu
Ayrıca cidden Carbon design Sinan çok iyi bir işçilik yaptı onun da hakkını vermek lazım diğer taraftan ciddi söylüyorum Maguires, süper işçilik süper insanlar...
Arabanın şeritlerini falan uzun zamandır aklımdaydı ama maddi kaynakları yönlendiremediğim için erteliyordum
Sanırım ben her cumartesi acil birşey olmazsa Maslak'a kaçarım artık..
Abi Ctesileri maslak sanayi mabet mabet bizim en büyük stres attığımız yer eğlendiğimizde sen bide havalar açsın eğlenceyi o zaman gör mangallar vs
Yaw harbi yanlış yazmışım ya Kerem efendi neden hemen yüzümüze vurdun ki Meguiar's Meguiar's Meguiar's Meguiar's Meguiar's Meguiar's oldu mu..
NDG seni unuturmuyum şekerim, sadece yazıp reklam etmek istemedim bize özel birşeyler kalsın di mi
haydaaa adam bozuldu sorry baby
Keremim sana bozulurmuyum la, sen benim has be has kardeşim sayılırsın Bende takıldım sana ama okuyunca farkettim atarlı olmuş. Herşey çizgilerden dolayı oldu arabanın atarı bana bulaştı Öperim hasretle... BARAN
Keremim sana bozulurmuyum la, sen benim has be has kardeşim sayılırsın Bende takıldım sana ama okuyunca farkettim atarlı olmuş. Herşey çizgilerden dolayı oldu arabanın atarı bana bulaştı Öperim hasretle... BARAN
ulen feyk id'lerden yazıp durma kendi accounttan yaz birdaha
Yorum Yap