Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Persembe gitmistim zatenAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen hala burda misin gitsene yuvana arkadasim yeter bu kadar istanbul sana
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
bugun ucakla saat 2 de gldm simdide gidiorm geri 
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
etilerdeyim kopun gelin yemege gidelimAslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHalada ordalar
Bir yorum yaz:
-
Halada ordalarAslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterG.Evran , Arenimo, Alienlove, ben Seccop ; sabahtan jojo AYN autodaydık. Hala burdayız
Bir yorum yaz:
-
sen hala burda misin gitsene yuvana arkadasim yeter bu kadar istanbul sanaAslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide bekleyin
yoldayim yaklasik 30 dk ya A.Y.N. de gorusuruz 
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de iki dakka ugradım, şu havalar guzelleşse biraz cok zevkli olucakta buz gibi ya
Bir yorum yaz:
-
Tanismaktan cok memnun oldum en kisa zamanda tekrar gorusmek dilegiyle
Bir yorum yaz:
-
Benide bekleyin
yoldayim yaklasik 30 dk ya A.Y.N. de gorusuruz 
Bir yorum yaz:
-
G.Evran , Arenimo, Alienlove, ben Seccop ; sabahtan jojo AYN autodaydık. Hala burdayız
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMaslaktayim kimler burda
Bir yorum yaz:
-
niyetim var ama bi telefonumu yaptiracum kadikoyde.. eger kekuti bize yemek ismarlamiosa efes2de gelmem :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi1 saat sonra maslaktayim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterböyle bir şey işte [ATTACH]629[/ATTACH]
50 lira alırım üstüne tmm dersenız sahıl trafıgı bıtsın gelıp alırım
Bir yorum yaz:
-
Kekuriti neden sirf Alen Admin'e yemek ismarliyor? Biz kutladik ta bi tek cicegi Alen mi gonderdi diye?
Haksizlik yaptirtmayin, kendinizi kamyoncu lokantasina goturttun, sacta kavurma yiyin...
Wish68man
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: