Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yarın Maslak Sanayiye kimler geliyor?
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen hala burda misin gitsene yuvana arkadasim yeter bu kadar istanbul sana
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2bugun ucakla saat 2 de gldm simdide gidiorm geri
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Bir yorum yaz:
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHalada ordalar
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterG.Evran , Arenimo, Alienlove, ben Seccop ; sabahtan jojo AYN autodaydık. Hala burdayız
Bir yorum yaz:
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenide bekleyinyoldayim yaklasik 30 dk ya A.Y.N. de gorusuruz
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiBen de iki dakka ugradım, şu havalar guzelleşse biraz cok zevkli olucakta buz gibi ya
Bir yorum yaz:
-
Tanismaktan cok memnun oldum en kisa zamanda tekrar gorusmek dilegiyle
Bir yorum yaz:
-
Benide bekleyinyoldayim yaklasik 30 dk ya A.Y.N. de gorusuruz
Bir yorum yaz:
-
G.Evran , Arenimo, Alienlove, ben Seccop ; sabahtan jojo AYN autodaydık. Hala burdayız
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiMaslaktayim kimler burda
Bir yorum yaz:
-
niyetim var ama bi telefonumu yaptiracum kadikoyde.. eger kekuti bize yemek ismarlamiosa efes2de gelmem :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi1 saat sonra maslaktayim
Bir yorum yaz:
-
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterböyle bir şey işte [ATTACH]629[/ATTACH]
50 lira alırım üstüne tmm dersenız sahıl trafıgı bıtsın gelıp alırım
Bir yorum yaz:
-
Kekuriti neden sirf Alen Admin'e yemek ismarliyor? Biz kutladik ta bi tek cicegi Alen mi gonderdi diye?
Haksizlik yaptirtmayin, kendinizi kamyoncu lokantasina goturttun, sacta kavurma yiyin...
Wish68man
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: