Yeni bir MINI alacak olsaydiniz, renk kombinasyonunuz ne olurdu?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Yeni MINI, Yeni Renk
Çöküş
X
-
Ozanbalta
vayy harika soru Ben kendi aracımın kombinasyonunu cok seviyorum, mavi beyaz, ama mavi siyah'ta tercih edebilirdim. Paceman alıcak olsam yeşil siyah alırdım ama oxford green
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYuru Ozan, ben de Paceman'da MAVI istemiyom, Giovanni'den sonra...
EEE JCW almayacaksak SIYAH-KIRMIZI olmasin, dedigin dogru BRITISH GREEN yada OXFORD GREEN.
P.S: En azindan OKUMUS MINI gibi gozukebilir bu renkler ile...
wISHMAN
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterISTE BU, adam fotocu, gorebiliyor...
P.S: Ama 'driving lights' da olsun. Farlar da siyah olsun fotodaki gibin
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHep bir turuncu arabam olmasını istemiştim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi sen kendininkine eklettirirsin birseyler işte, bu benim ki aynı olmasınlar
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSANA gitmez TURUNCU, kaplama yaptirt, sonra cikarttiririn Ali'cim.
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic[FONT=Arial Black][/FONT]
Yorum Yap
-
Icini gene kesin acik renkli alirdim ferah oluyor orasi kesin .Tavanida ders oldu antrasit almam buda kesin, gelelim renge; Ben siyahciyim paceman jcw olursa siyah tavan kirmizi ,mini r56 jcw olursa gene siyaha siyah tavan alirim .Gp de renk tek ama fuarda beni sarmadi ama almam demem sonradan kerameti cikar .sigpic
Yorum Yap
-
–spice orange govde siyah tavan jcw body kitli siyah zemin xenonlu bi R56s degisik olurdu
–siyah tavan siyah govde bi R58 jcw siyah mat viperli fosforlu yesil ayna kapakli vs.
–paceman dusunecek olursam siyah govde kirmizi tavan jcw konsepti kirmizi seytan mizrakli serit.. R113 jant mis gibi
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHep bir turuncu arabam olmasını istemiştim
Sent from my iPhone using Tapatalk
+1 turuncu supra hayalimdi nfs yıllarından kalan
Yorum Yap
Yorum Yap