Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
vayy harika soru Ben kendi aracımın kombinasyonunu cok seviyorum, mavi beyaz, ama mavi siyah'ta tercih edebilirdim. Paceman alıcak olsam yeşil siyah alırdım ama oxford green
Yuru Ozan, ben de Paceman'da MAVI istemiyom, Giovanni'den sonra...
EEE JCW almayacaksak SIYAH-KIRMIZI olmasin, dedigin dogru BRITISH GREEN yada OXFORD GREEN.
P.S: En azindan OKUMUS MINI gibi gozukebilir bu renkler ile...
Yuru Ozan, ben de Paceman'da MAVI istemiyom, Giovanni'den sonra...
EEE JCW almayacaksak SIYAH-KIRMIZI olmasin, dedigin dogru BRITISH GREEN yada OXFORD GREEN.
P.S: En azindan OKUMUS MINI gibi gozukebilir bu renkler ile...
Abi sen kendininkine eklettirirsin birseyler işte, bu benim ki aynı olmasınlar
Tamam anlastik. Zaten Cin'de GREEN olmuyo, aldatilan kocalar YESIL giyermis, bu yuzden yesil sapka bile takamiyom, bakalim MEI bu OXFORD GREEN olayina onay verir mi? Malum ben de Baranx gibi malesef kendime alamiyacagim... :-(
Icini gene kesin acik renkli alirdim ferah oluyor orasi kesin .Tavanida ders oldu antrasit almam buda kesin, gelelim renge; Ben siyahciyim paceman jcw olursa siyah tavan kirmizi ,mini r56 jcw olursa gene siyaha siyah tavan alirim .Gp de renk tek ama fuarda beni sarmadi ama almam demem sonradan kerameti cikar .
–spice orange govde siyah tavan jcw body kitli siyah zemin xenonlu bi R56s degisik olurdu
–siyah tavan siyah govde bi R58 jcw siyah mat viperli fosforlu yesil ayna kapakli vs.
–paceman dusunecek olursam siyah govde kirmizi tavan jcw konsepti kirmizi seytan mizrakli serit.. R113 jant mis gibi
Yorum Yap