Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Tamam anlastik. Zaten Cin'de GREEN olmuyo, aldatilan kocalar YESIL giyermis, bu yuzden yesil sapka bile takamiyom, bakalim MEI bu OXFORD GREEN olayina onay verir mi? Malum ben de Baranx gibi malesef kendime alamiyacagim... :-(
Ne kalbini GIRAYIM, koca sitede cusselerine gore yari yariya esi olupta ustune 'ezilebilen' bir ikimiz variz.
Bu arada MEI direkt iltumatomu yapistirdi, SORRY I DONT LIKE GREEN COLOR. Buna ne dicen? :-)
Onay alamadim, benim kalbim daha kirik...
Ne kalbini GIRAYIM, koca sitede cusselerine gore yari yariya esi olupta ustune 'ezilebilen' bir ikimiz variz.
Bu arada MEI direkt iltumatomu yapistirdi, SORRY I DONT LIKE GREEN COLOR. Buna ne dicen? :-)
Abi gaz vermek gibi olmasın ama evli olmasam cevabım sorry I dont care olurdu euheuhe ( saka saka Mei abla kızma bana :P)
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
aranizda hic JCW'nin yeni tamamiyle kumas olan kirmizi dikisli koltugunu canli goren oldu mu? Merak ediyorum nasil birsey..
Siyah Kumas/Deri koltugun fiyati 563 euro + vergiler durumunda cunku..
Lan Baran ne kufredion ortagıma ben sana cok komik lan Barny super uymus koptum demedim mi :P Ortagım yarın Baran suttede bana kahvaltı ısmarlayacak sana resimleri gönderirim
Yorum Yap