Ya bugun gercekten en komik gunlerden biriydi Arenle biraraya geldigimiz zaman bazen Cem Yılmaz bile kifayetsiz kalıyor
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
saat 10-11 arası maslaktaydım ama size uğrayacak zamanım olmadı... acil yardırıp kadıköye döndüm...
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın. Evet uçağa yıldırım düşmüş motorundan arıza yapmış ama bi problem olmadan inmiş şükür. Vİdeo su vardı mynetteEn son düzenleyen KYH; 27-01-13, 00:17.2009 JCW Dark Silver / Black
BC1182 Stock to the bone...
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bugun gercekten en komik gunlerden biriydi Arenle biraraya geldigimiz zaman bazen Cem Yılmaz bile kifayetsiz kalıyor
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese bol clı haftalar diliyorum, ögrenci olanlar da tatilin keyfini çıkarıyor anlasılan NDG nerdesin
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese bol clı haftalar diliyorum, ögrenci olanlar da tatilin keyfini çıkarıyor anlasılan NDG nerdesin
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese bol clı haftalar diliyorum, ögrenci olanlar da tatilin keyfini çıkarıyor anlasılan NDG nerdesin[FONT=Comic Sans MS]All that you have is your Soul...[/FONT]
Yorum Yap
-
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYatişlardayız Alen abi hiç bize bulaşma:P
Yorum Yap
-
Berna
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla kıskanmıyor degilim Ögrencilik gunlerimi özledim, son Üniversitem 2000 de bitti 1992 yılına geri dönmek istiyorum ben.
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWalla kacirmis olmasinlar? En son nerde gorulmustu ki?
burdan cikarken kekutinin gergini pistilerim pesin pesin diyeyim. (araba evdeyse tabi)
Aslı daywax tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYatişlardayız Alen abi hiç bize bulaşma:P
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla kıskanmıyor degilim Ögrencilik gunlerimi özledim, son Üniversitem 2000 de bitti 1992 yılına geri dönmek istiyorum ben.
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaşım tatilin de bir sonu var asıl hayat bana güzel
(ps. baraaancim opeyorum sekerim allah kolaylik versin hayirli bol bereketli kazanclar )
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap