neyse allahtan eve dönebiliyorum
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterneyse allahtan eve dönebiliyorum
Olm ben en azından sorunsuzca roll yapıyorum arıza yakıp 2. kez basamam demiyorum hahaha ha evet talihsizlik subap kırdım ayrı mesele hahaha
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşimdi geliceğini biliyoduk deşifre olma diye yazmadık aman kızarsın falan
Biz 10 11 arası orada oluruz
@ Alen bey benide bomontiden alır iseniz birlikte ALL 4 şıklığı yaşayarak geçebliriz malum EMG biraz rahatsız ama hala çok gergin
Bide bu gerginler çıktı taklitlerimden sakınınız (öreneğin Kekuti )
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi 9 ne ya 9 da uyanılır mı cumartesi günüyle
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah 9 da hazır ol Arenimo ucucaz Maslaga1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zaten1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen gelme ulan biz alen pampamla iş konuşcaz
Yorum Yap
-
tgckucukonder
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus da olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı göster9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstererken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm bak sana guzel kahvaltı ısmarliycam yarın
Yorum Yap
Yorum Yap