Aslı Berna tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Berna
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster3-5 bardak soğuk su vermişlerdir fatura ile birlikte
Yorum Yap
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster3-5 bardak soğuk su vermişlerdir fatura ile birlikte
Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDaha ödeme yapmadığım için olayı çok idrak edebilmiş değilim :P
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
sene 97 ilk telefonum gh688 di uzun sure kullanmıstım sonra ben de siyah inci almıstım ondan sonra kapaklı böyle parliament mavisi bir erricsonum olmustu yine ama onun ekranı ve satırları daha coktu harika bir telefondu sonra sayısız nokia kullandım ve sonuc IPHONE ama yine de 8850im olsa hayır demem
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterScirocco diyorum ewde cekmecemde durur canım sıkılınca şak şak kapak sesine kurban1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı seccop tarafından gönderilmiş Mesajı gösterScirocco diyorum ewde cekmecemde durur canım sıkılınca şak şak kapak sesine kurban
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
ericsson-gh688_108272.jpg
Aynen buda benim ilk telefonum yanlız kısa antenliydi bendeki bide bataryası inceydi. Ozaman bu şekilde olunca farklı bi havası oluyodu.
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster[ATTACH]492[/ATTACH]
Aynen buda benim ilk telefonum yanlız kısa antenliydi bendeki bide bataryası inceydi. Ozaman bu şekilde olunca farklı bi havası oluyodu.
su soldaki annemden bana gecen ilk telefonumdu.. digerinide kiracimiz hediye etmisti sonra iste o celik kasa gh688e gecmistim Ne gunlerdi telefonlar esek kadardi kuculdu kuculdu 8310a sonrada buyudu buyudu buyudu iphone serisine blackberryler ve son olarak note2 oldu ueheueheuh
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2En son düzenleyen NDG; 11-01-13, 00:13.sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap