Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdiAslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYa bugun gercekten en komik gunlerden biriydi Arenle biraraya geldigimiz zaman bazen Cem Yılmaz bile kifayetsiz kalıyor
Bir yorum yaz:
-
Bugün gerçekten çok güzeldi sıcak sohbet muhabbet iyiydi Kekuti kardeşimde makinayı gerginleştiryo hergecengün kesene bereket maşallah nazar değmesin kardşm resmler nerede
Bir yorum yaz:
-
saat 10-11 arası maslaktaydım ama size uğrayacak zamanım olmadı... acil yardırıp kadıköye döndüm...
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGünaydın. Evet uçağa yıldırım düşmüş motorundan arıza yapmış ama bi problem olmadan inmiş şükür. Vİdeo su vardı mynettetırstım yau
En son düzenleyen KYH; 27-01-13, 00:17.
Bir yorum yaz:
-
Ya bugun gercekten en komik gunlerden biriydi Arenle biraraya geldigimiz zaman bazen Cem Yılmaz bile kifayetsiz kalıyor
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGercekten guzel bi ctesi sabahi oldu kekuti hulki can ben alen abi sen oguz abi tugce ural lar enes serkan abi hos sohbet oldu arada sirada yineleyelimmutlaka yapalim arada
Bir yorum yaz:
-
Gercekten guzel bi ctesi sabahi oldu kekuti hulki can ben alen abi sen oguz abi tugce ural lar enes serkan abi hos sohbet oldu arada sirada yineleyelim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiNe guzel oldu sabah sabah maslak sanayi, cay ve pogaca
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=GOKHAN;22030]Günaydın gençler. Murat abi bu işin kalıcı bi çözümü yokmu giovanni için ?
Var tabii :-( Sevgili Yoneticimiz ve topu topu 5 haneli (=ne ka az hane, o ka az problem) apartmanimiz bu yaz garajin bir kosesine 1x1x2 m olculerinde bir kuyu yaptirip icinede guzel bir pompa koyarsa bu is cozulur. Zaten olayi kavradik ama maalesef yoneticimiz (=eniste) azicik genlesmis rehavette.... Su zaten disardan girmiyor, kanallar dolunca garajin kapisinin kosesinden yerden cikiyor. Neyseki temel saglam ama onun da disina mudahale edemiyoruz. :-(
Yani saglam bir pompa giren suyu zaten direk disari atabilir.
Ha ama 3 sene once olan deniz tasmasi olursa ona yapilacak birsey yok. Hatirlarsaniz o zaman Giovanni'yi kurtarip tekrar benim elektrikli scooteri almak icin dondugumde donuma kadar suya girmistim. Sel konusunda yapilacak birsey yok.
Wishreporterman
Bir yorum yaz:
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVe iki gun geceleri yagan siki yagmurdan sonra bu sabah 6.00 am gibi Giovanni'yi disari almak zorunda kaldik ic rahatligi icin.... :-(
Garaj 3 parmak su oldu. Simdilik yukselmiyor. Pompa calisiyor. Off yani offf.
P.S: Gunaydin KYH !!!
Wishman
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterWishmancim İzmir için baya zor oldu bu yağmurlu durum... sanırım bu gün bitiyor yağmur. THY uçağından biri de motoru patlatmış 2 gün önce yıldırım nedniyle İzmir'e inerken
Bir yorum yaz:
-
Wishmancim İzmir için baya zor oldu bu yağmurlu durum... sanırım bu gün bitiyor yağmur. THY uçağından biri de motoru patlatmış 2 gün önce yıldırım nedniyle İzmir'e inerken
Bir yorum yaz:
-
Ve iki gun geceleri yagan siki yagmurdan sonra bu sabah 6.00 am gibi Giovanni'yi disari almak zorunda kaldik ic rahatligi icin.... :-(
Garaj 3 parmak su oldu. Simdilik yukselmiyor. Pompa calisiyor. Off yani offf.
P.S: Gunaydin KYH !!!
Wishman
Bir yorum yaz:
-
günaydın herkese!
Alen ben kalktım, hazırım seni bekliyorum. ne zaman geliyosun beni almaya?
Bir yorum yaz:
-
Alenler erken gidicek ben ve tuğçe geç geliriz 11 12 gibi anca malum haftada az uyuyanlardanız :P
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: