Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Misafir cevap verdikac olarak karar verildi yarın maslak muhabbeti gencler? Ben de bir cay icip sizleri goreyim, hem de şu dıstan yapısmalı iç cıkarmayı alalım
-
530 isim bitti 1800 evdeyimMotosikleti bulandsn Allah razi olsun
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdionlar bizi anlamaz Aren ya biz çok yogun ınsanlarız gercekten haha
arabamızı bıraktıgımız yerden metroya bınıp yurudugumuzu de anlamazlar bosver 9'da gıtsınler
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster9 nedir ya cumartesi cumartesiben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
Bir yorum yaz:
-
9 nedir ya cumartesi cumartesiben kendimi ne kadar zorlasam cumartesi ve pazar 2 den önce evden çıkamam.Hatta 3 yıldır eşim bi pazarda kahvaltıya gidelim diyor ama gidilmiyor
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTmm bak sana guzel kahvaltı ısmarliycam yarın
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteradama bak ya 9 gecmis de yok efendim 2 gün uyurmus daolm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
nedir yani ama biz bak emekçiyiz çalışıyoruz
senin gibi patron yarısı değilz hahaa
Aslı tgckucukonder tarafından gönderilmiş Mesajı göster9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstererken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
Bir yorum yaz:
-
erken kalkan cok yol alır bak japonları örnek alın adam 5te uyanıp katasını çiziyor sporunu yapıyor duşunu alıp bakkaldan gidip ekmegini alıyor gelip kahvaltı hazırlıyor cocuklarına :P
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdi9 ne ya deli misiniz uyuyun kahvaltı edin.
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göstersen gelme ulanbiz alen pampamla iş konuşcaz
olm bize uyku haram Adel hanım gece 5 de ühü dedi uyandık aynen devam etti uyumaya gel de uyu sonra
Bir yorum yaz:
-
en sonunda bana rest cektıreceksınız tükkana bende cumartesılerı calısmayacam bu ne yaa
Bir yorum yaz:
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zatenbiz alen pampamla iş konuşcaz
Bir yorum yaz:
-
ya arkadaş yatın uyuyn kekutum senin ne işin var 9 da yapmayın ya ben haftada 2 gün uyuyorum zaten
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: