Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• GOKHAN
    yanıtladı
    Günaydın gencler

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Wish ben yatiyorum. Yarin @1230..

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Izmir yine biseylere agliyor gibin... Ustune kizgin da simsekleri eksik etmiyor.

Wish

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Cok ilginc, bunca sene kasko sirketleri aglasakta sizlasakta her sene MIN'lerimizin fiyatlarini acimadan dusurdu. Ustune pastadan pay alabilmek icin police fiyatlarini rekabetle birbirine kirdirdi.
    Ama gecmis senelerde ozellikle kisisel raporlar ciktiktan sonra kayitlarina gecen zararlar sonucuna bu sene hepimize dokunacak bir arttirima gittiler. (=bir tur trost anlasmasi aralarinda)
    Gecmis seneye gore %50 den %60'a cikan hasarsizlik indirimim (=ki en yuksegi %65'de kalacak) oldugu halde yaklasik %20 gibi bir policemde artis yasandi.
    En sevindirici tarafi ise Giovanni'nin acimasizca dusen kasko degeri bu sene 'olasi' sinirlar icinde kaldi. 2013 de 32.500 TL ile bence olur rakami verebildiler. (Yanlis anlasilmasin benim gonlumde hala 16.000 Euro assasi konusu bile acilmaz.)

Wishreporterman

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    bıyır? (10karaktr)

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Insanin duzenli (=kendimizi kandirmak) diyebilecegimiz rutin (=gercek) hayatinda yasanan kucuk bir degisim bazen O'na buyuk mutluluklar verebilir. Mutluluk hormonu (=endorfin mi idi?) insanda tepkilerin degismesine, vucudun rutinine tipki bir (=atropin ignesi mi desek) doping etkisi yapmakta bu da kisinin kendisini mevcut dursalliginda birseylerin ters gittigi hissinin olusmasina yol acabilir.

Wishyinekendinitarttiman

Bir yorum yaz:

• orcun
    yanıtladı
    cok sıkıldım arkadaş, komşuya rakı teklifinde bulunacağım nerdeyse ya.
    istanbula bilet bakıyorum ne olacak bu halim

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    [QUOTE=KYH;21770]wishthesigortalarıatmışman diyebilir miyiz sana bu gün için?

Evet diyebiliriz, ama folluk ta iyi dusunceydi sabah sabah...

P.S: Ohh ne guzel ya, butun gun forum rahat etmis gibi... Bir huzur hissettim forumda.... Acaba ben....?

Wishyinenemkaptiman

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Sen ne sandin Kayhani NDG haniiiimmmmm )

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sabah 6 aksam 8 olunca maalesef yemek yapacak hali kalmıyor insanin... Yoksa yabancı ellerde 3 sene fasulyesinden pilavına patlicanindan patatesine bütün tencere yemegi konseptini İsveçli dostlarıma öğrettim
    vaaaay vaaay vaaay srn neymisssin be abi..

Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    alenc nin jcwden ne farki kaldikine?

valla ilerde eve cikarsam ev arkadasi olarak alacagim boyle yemek hazirlayamayan gariban dostlarimi. onlar calisip eve ekmek getirsin ben yemek yaparim onlara hohohohoh hergun 5esit yemek ooh miss..

Sabah 6 aksam 8 olunca maalesef yemek yapacak hali kalmıyor insanin... Yoksa yabancı ellerde 3 sene fasulyesinden pilavına patlicanindan patatesine bütün tencere yemegi konseptini İsveçli dostlarıma öğrettim

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Saray demişim, Emirgan sütiş olacaktı o ehehehhe

Neyse, bunları ben oturup yapamıycağıma göre 2 seçeneğim var:

1) Sütiş'e gitmek
    2) evlenip hanıma yaptırmak ama sonra 1001 dırdırı ile muhatap olmak...

1. seçenek kazanır

abi jcw olunca fazla yakıyor
    alenc nin jcwden ne farki kaldikine?

valla ilerde eve cikarsam ev arkadasi olarak alacagim boyle yemek hazirlayamayan gariban dostlarimi. onlar calisip eve ekmek getirsin ben yemek yaparim onlara hohohohoh hergun 5esit yemek ooh miss..

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    yazik bu bekar erkeklerin saraydan cikamiyor olusuna cok guluyorum bir modelide can kankim
    benim mutlaka 4cesit peynirim tabagimda olacak domates salatalik feslegen.. haslanmis yumurta sogus olarak dilimlencek ustunde azicik zeytinyagi ve nar sirkesi gezdirilip kekik konacak. kizarmis ekmek.. recel cesitleri cam bali kaymak oldumu oy oy oy.. bacon falanda varsa allah derim ki bugunki kahvaltimi acikladim sana baya baya

Saray demişim, Emirgan sütiş olacaktı o ehehehhe

Neyse, bunları ben oturup yapamıycağıma göre 2 seçeneğim var:

1) Sütiş'e gitmek
    2) evlenip hanıma yaptırmak ama sonra 1001 dırdırı ile muhatap olmak...

1. seçenek kazanır

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla benimkinden cok yakıyorsa bilemiyorum
    abi jcw olunca fazla yakıyor

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    en yakan? hmmm, düşünelim: countryman all4 JCW auto tranny en fazla yakan mini olsa gerek
    valla benimkinden cok yakıyorsa bilemiyorum

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    şahane kalvaltım ancak Emirgan Saray'da olabilir.. o da peynirli menemen... ya da peynirli yumurta... adamlar çok iyi yapıyorlar offf ben o kadar beceremiyorum... canım çekti şimdi. üstüne de karışık sarıyer böreği ve bal kaymak çaycı değilim, taze sıkılmış portakal suyu lütfen
    yazik bu bekar erkeklerin saraydan cikamiyor olusuna cok guluyorum bir modelide can kankim
    benim mutlaka 4cesit peynirim tabagimda olacak domates salatalik feslegen.. haslanmis yumurta sogus olarak dilimlencek ustunde azicik zeytinyagi ve nar sirkesi gezdirilip kekik konacak. kizarmis ekmek.. recel cesitleri cam bali kaymak oldumu oy oy oy.. bacon falanda varsa allah derim ki bugunki kahvaltimi acikladim sana baya baya

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X