Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Naber yaa Ocak 2013 :)
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Izmir yine biseylere agliyor gibin... Ustune kizgin da simsekleri eksik etmiyor.
Wish
Bir yorum yaz:
-
Cok ilginc, bunca sene kasko sirketleri aglasakta sizlasakta her sene MIN'lerimizin fiyatlarini acimadan dusurdu. Ustune pastadan pay alabilmek icin police fiyatlarini rekabetle birbirine kirdirdi.
Ama gecmis senelerde ozellikle kisisel raporlar ciktiktan sonra kayitlarina gecen zararlar sonucuna bu sene hepimize dokunacak bir arttirima gittiler. (=bir tur trost anlasmasi aralarinda)
Gecmis seneye gore %50 den %60'a cikan hasarsizlik indirimim (=ki en yuksegi %65'de kalacak) oldugu halde yaklasik %20 gibi bir policemde artis yasandi.
En sevindirici tarafi ise Giovanni'nin acimasizca dusen kasko degeri bu sene 'olasi' sinirlar icinde kaldi. 2013 de 32.500 TL ile bence olur rakami verebildiler. (Yanlis anlasilmasin benim gonlumde hala 16.000 Euro assasi konusu bile acilmaz.)
Wishreporterman
Bir yorum yaz:
-
Insanin duzenli (=kendimizi kandirmak) diyebilecegimiz rutin (=gercek) hayatinda yasanan kucuk bir degisim bazen O'na buyuk mutluluklar verebilir. Mutluluk hormonu (=endorfin mi idi?) insanda tepkilerin degismesine, vucudun rutinine tipki bir (=atropin ignesi mi desek) doping etkisi yapmakta bu da kisinin kendisini mevcut dursalliginda birseylerin ters gittigi hissinin olusmasina yol acabilir.
Wishyinekendinitarttiman
Bir yorum yaz:
-
cok sıkıldım arkadaş, komşuya rakı teklifinde bulunacağım nerdeyse ya.
istanbula bilet bakıyorum ne olacak bu halim
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=KYH;21770]wishthesigortalarıatmışman diyebilir miyiz sana bu gün için?
Evet diyebiliriz, ama folluk ta iyi dusunceydi sabah sabah...
P.S: Ohh ne guzel ya, butun gun forum rahat etmis gibi... Bir huzur hissettim forumda.... Acaba ben....?
Wishyinenemkaptiman
Bir yorum yaz:
-
Sen ne sandin Kayhani NDG haniiiimmmmm)
Sent from Cobanogullari mobile system)
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSabah 6 aksam 8 olunca maalesef yemek yapacak hali kalmıyor insanin... Yoksa yabancı ellerde 3 sene fasulyesinden pilavına patlicanindan patatesine bütün tencere yemegi konseptini İsveçli dostlarıma öğrettim
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralenc nin jcwden ne farki kaldikine?
valla ilerde eve cikarsam ev arkadasi olarak alacagim boyle yemek hazirlayamayan gariban dostlarimi. onlar calisip eve ekmek getirsin ben yemek yaparim onlara hohohohoh hergun 5esit yemek ooh miss..
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSaray demişim, Emirgan sütiş olacaktı oehehehhe
Neyse, bunları ben oturup yapamıycağıma göre 2 seçeneğim var:
1) Sütiş'e gitmek
2) evlenip hanıma yaptırmak ama sonra 1001 dırdırı ile muhatap olmak...
1. seçenek kazanır
abi jcw olunca fazla yakıyor
valla ilerde eve cikarsam ev arkadasi olarak alacagim boyle yemek hazirlayamayan gariban dostlarimi. onlar calisip eve ekmek getirsin ben yemek yaparim onlara hohohohoh hergun 5esit yemek ooh miss..
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryazik bu bekar erkeklerin saraydan cikamiyor olusuna cok guluyorum bir modelide can kankim
benim mutlaka 4cesit peynirim tabagimda olacak domates salatalik feslegen.. haslanmis yumurta sogus olarak dilimlencek ustunde azicik zeytinyagi ve nar sirkesi gezdirilip kekik konacak. kizarmis ekmek.. recel cesitleri cam bali kaymak oldumu oy oy oy.. bacon falanda varsa allah derim ki bugunki kahvaltimi acikladim sana baya baya
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2ehehehhe
Neyse, bunları ben oturup yapamıycağıma göre 2 seçeneğim var:
1) Sütiş'e gitmek
2) evlenip hanıma yaptırmak ama sonra 1001 dırdırı ile muhatap olmak...
1. seçenek kazanır
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla benimkinden cok yakıyorsa bilemiyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösteren yakan? hmmm, düşünelim: countryman all4 JCW auto tranny en fazla yakan mini olsa gerek
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterşahane kalvaltım ancak Emirgan Saray'da olabilir.. o da peynirli menemen... ya da peynirli yumurta... adamlar çok iyi yapıyorlar offfben o kadar beceremiyorum... canım çekti şimdi.
üstüne de karışık sarıyer böreği ve bal kaymak
çaycı değilim, taze sıkılmış portakal suyu lütfen
benim mutlaka 4cesit peynirim tabagimda olacak domates salatalik feslegen.. haslanmis yumurta sogus olarak dilimlencek ustunde azicik zeytinyagi ve nar sirkesi gezdirilip kekik konacak. kizarmis ekmek.. recel cesitleri cam bali kaymak oldumu oy oy oy.. bacon falanda varsa allah derim ki bugunki kahvaltimi acikladim sana baya baya
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: