Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Dersler basladiginda ilk gun bi sersem oluyor insan ama onun haricinde bence gayet iyi ben yazin kendimi vampir filan sanmaya baslamistim en son
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ben gunduzleri cok aktif olabildigimden gece uyumayi tercih ediyirum ama neredeyse tum uni arkadaslarim bute kaldigindan boyle oldum.. bnde bekliyorum ama ses yok pislik otomasyondan..
Kaan bizim evde oyle bi model var zaten. Annem gunduz yyur gece pc basinda facebookta oyun oynar
Bende iste film muzik sohbet muhabbet derken 7de yattim
ps. pisman miyim?? Bugun burda hava bi degisken oldugundan hayir degilim kesinlikle
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Dersler basladiginda ilk gun bi sersem oluyor insan ama onun haricinde bence gayet iyi ben yazin kendimi vampir filan sanmaya baslamistim en son
Abi kız tatilde işte... sabaha kadar 300-500 eğlenmiş, yatmadan önce bize günaydın, kendisine de iyi geceler diliyor
gece 10 ile 1 arasinda sekerleme yaptim. Sonra uyandim sabaha kadar 'sohbetine doyum olmayan' bi arkadasim ile procelerimiz hakkinda kritik yaptik.. o arada tabi bi genis playlist caldi durdu..
Vayy ndg bende hep merak ediyordum su bir haftadir acaba bizim gibi kac insan var sabaha kdr ayakta diye sende bizdenmissin ya helal olsun iyi uykular
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Kaan bizim evde oyle bi model var zaten. Annem gunduz yyur gece pc basinda facebookta oyun oynar
Bende iste film muzik sohbet muhabbet derken 7de yattim
ps. pisman miyim?? Bugun burda hava bi degisken oldugundan hayir degilim kesinlikle
Bir yorum yaz: