Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ARENIMO
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Herkese Gunaydın, sabah sabah gazetede ilk haber bunu okumak gayet sinir bozucu oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22322297.asp
    bence hiç can sıkma çok daha hayırlı oldu o yaşlı gay den hiç haz almıyorum f1 ında onun olsun

Vural AK pisti 10 yıllığına kirladı ve artık pistin boş günü olmayacak bir projede gece ışıklandırılma yapılıp gece yarışları düzenlenecek

27 milyon USD gibi bir rakam istemekte F1 kusura bakmasınlarda o kadar seyirci yok boşa zarar F1 ımızda olmasın

Çok büyük bir oto pazarı ve sahibi olduğu intercity nin ana merkezini oraya taşlıyıp kendi kendine kiracı olarak pistin bir takım masrafları olablir miniciler olarak ileride bir gün mini cooper pist güü bile düzenleme şansımız olabilir gerekli katılım sağlanırsa üzülme yani

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Recaro koltuklar olsaydı deddetmezdim Giovanniyi kurtarırsam koltuklar helal mi bana wishman? :P (şaka şaka)
    bak hala recaro diosun ben sana yar etmem

Sent from my iPad using TapaTalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Herkese Gunaydın, sabah sabah gazetede ilk haber bunu okumak gayet sinir bozucu oldu.

http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22322297.asp

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Gunaaaydin bizim rektor bey amca bugunu bize tatil etti sinavda onumuzdeki haftaya kaldi yeaa pooooof

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Yay sonrası beyne yazılım yüklenmesi diye bir konu var konuyu mındarlamayayım dedim ama dayanamayacağım sanırım isyanımı bir şekilde dile getirmem lazım wishman de yarama tuz bastı
    Baranx yay olduğu için asıl benim beynime yazılım yüklenmesi lazım :P diğer yayları tenzi ediyorum:P
    sus sus okumasa bile burdan haber ucururlar aksama dayak var

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yay sonrası beyne yazılım yüklenmesi diye bir konu var konuyu mındarlamayayım dedim ama dayanamayacağım sanırım isyanımı bir şekilde dile getirmem lazım wishman de yarama tuz bastı
    Baranx yay olduğu için asıl benim beynime yazılım yüklenmesi lazım :P diğer yayları tenzi ediyorum:P

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayda soruya bak, yahu esinin adi 'Baranx' daha ne kadar gozu kara olsun?
    Wishman noktayı koymuş

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Berna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
    Ahahah iyi dedin Alen onu) karşı komşum depremi hissetmemiş öyle olunca rahatladım demek onun evi daha sağlam:P

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Izmir -2 !!!! wow

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Berna tek bir soru sorucam komsu aynı apartmanda degil mi? madem depremi hisettin cıksana sokaga Allah korusun ne gözü kara insansın sen ya
    Hayda soruya bak, yahu esinin adi 'Baranx' daha ne kadar gozu kara olsun?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Berna tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Evet hissettim( arka balkonda tam keyif yapmak için oturmuştum ki sallanmaya başladı tabi emin olmak için direk Pırtık'ın oyuncaklarına bakmaya koşmamda ayrı bir konu) sonra daha bomba bir hareket yapıp Baran ı aradım beni evde arama bir şey olursa ben karşı komşudayım diye sonra da yemek yapmak için eve döndüm

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Recaro koltuklar olsaydı deddetmezdim Giovanniyi kurtarırsam koltuklar helal mi bana wishman? :P (şaka şaka)
    Helal helal :-) ilk yetisen alir.
    P.S: Ne yapcan tek koltuklari, tamam R50 ama icinden bir R60 cikar walla... On kaplan gucunde.... Stock haline cevir, cikardiklarindan bir R53 bul tak...

Wishman

Bir yorum yaz:

• YAGCI
    yanıtladı
    Gelmiş geçmiş olsun herkese...

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    P.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....

Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
    P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.

Wishyinenededibuadamman

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Vatanimin cogunlugunun karli ve kuru soguk oldugu bir aksamda sicacik bir mutluluk diliyorum hepinize.
    P.S: Artik mutlulugu siz cesitlendiriverin, ne olsaydi reddetmezdiniz misalinden....

Ayrica deprem artcisi da olmasin. 'Find my takoz android' programim yok.
    P.S: Giovanni'nin yerini biliyosunuz, bari onu kurtarin.

Ha bir de Istanbul'u ozledim.
    P.S: Gozlerim kapali...

Wishyinenededibuadamman

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X