Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Naber yaa Ocak 2013 :)

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• KYH
    yanıtladı
    Hisseden yerler: İstanbul, İzmir... Hatta is yerinde bile hissettik = Gebze...

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Berna sen hissettin mi? herkese gecmis olsun, Iphone u bu yuzden seviyorum Talha Find my IPhone olayı bitirmis bir uygulama ailem username passwordumu biliyor basıma bir iş gelince beni bulsunlar diye. Hepimize gecmis olsun. Evinizde sabitlenmemis esya bırakmayın benim gibi.
    Evet hissettim( arka balkonda tam keyif yapmak için oturmuştum ki sallanmaya başladı tabi emin olmak için direk Pırtık'ın oyuncaklarına bakmaya koşmamda ayrı bir konu) sonra daha bomba bir hareket yapıp Baran ı aradım beni evde arama bir şey olursa ben karşı komşudayım diye sonra da yemek yapmak için eve döndüm

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Berna sen hissettin mi? herkese gecmis olsun, Iphone u bu yuzden seviyorum Talha Find my IPhone olayı bitirmis bir uygulama ailem username passwordumu biliyor basıma bir iş gelince beni bulsunlar diye. Hepimize gecmis olsun. Evinizde sabitlenmemis esya bırakmayın benim gibi.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    arkadaşlar herkese geçmiş olsun.Unutmayın son depremlerde akıllı telefonlar hayat kurtardı.Mümkünse pillerinizi doldurun.Ne olacağını kimse bilemez.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    benim gibi hissetmeyenlerde kulaklarini oynatsin

Sent from my GT-N7100 using TapaTalk II

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Depremden dolayı 3,5 atanlar parmak kaldırsın

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aaa iskembe ben de bayılrım Kaynanam cok guzel terbiyeli yapio ama ben terbiyeli terbiyesiz herturlu yerim. Wishmanım Bu arada bu sefer gorusemedik ama gelecek sefer affetmiycem

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Wishcim evine hosgeldin Bursa iskembecisini merak ettim. Tam olarak nerde bu yer ? Google maps den koordinat verebilir mısın iskembesi güzelse sadece icmek icin arabaya atlar gider gelirim
    Orhangazi Bursa Yolu Uzeri 1. km (0224) 5739108
    Duz tarif. Hani Yolova'da meydanda yol ikiye ayrilir, biri hizli feribota dogru gider, digeri Topcular Darica feribotuna dogru. Iste orada bir shell vardir. O shellden tam 23 km sonra Bursa tarafina giderken. :-)
    Haberlere gore mekan bu konuda Turkiye 6. imis. Ben yillardir ugramadan gecmem. Tavsiye ederim.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    [ATTACH]490[/ATTACH]

bu da bugun kizimla kar gorsun diye asagi indigimizde yaptigim sanatsal calisma

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Wishcim evine hosgeldin Bursa iskembecisini merak ettim. Tam olarak nerde bu yer ? Google maps den koordinat verebilir mısın iskembesi güzelse sadece icmek icin arabaya atlar gider gelirim

Bir yorum yaz:

• WISHMAN
    yanıtladı
    Sabah 10.30 gibi Moda'dan ciktim.
    11... kusur gibi Kayisdagi'ndaydim.
    12.30 da Eskihisar feribotunda kar yagmaya basladi.
    EEE Orhangazi cikisinda Bursa Iskembe'cisinde durmassak ayip olurdu. Bir kase 'dil paca' bir kase 'tuzlama' bizim kanimizi kaynatti.
    AMA bu arada kar yagisi siddetini arttiriyordu
    Bursa ve sonrasi Mustafa Kemal Pasa ve sonrasi Susurluk'a kadar kar yagisi yogundu. Ama ilk gun kari oldugu icin buza donusmuyordu.
    Susurluk''ta durdugumuzda arabanin (MINI degil ya bu yuzden 'duz araba' diyom) butun on taraf farlar, plakalar buz tutmus bembeyazdi.
    Susurluk'ta durmadan olur mu? Bir kasarli ve bir de cigborek mecburi idi.
    Susurluk sonrasi sulu sepkene cevirdi.
    (Malik'i aradim. Ama telefonu actiginda ilk soledigi cumleyi ben yazmam O yazsin.)
    Balikesir sonrasi hava kurudu. Once karanlikta ucusan bocek misali kar vardi. Hava tunelinden on cama bile carpmiyorlardi.
    Sonrasina o da kesildi ve sicaklik 0,5 civarindan Manisa sonrasi 4 C kadar cikti.
    Eve vardik.
    Ama 'Govanni' olsa daha keyifli olurdu....

Wishman
    En son düzenleyen WISHMAN; 08-01-13, 01:57.

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    levyeyle döverim...
    ben daha ziyade baseball sopasini tercih ederim hep arabada bulunur zaten

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    levyeyle döverim...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    MINI nin artik tanidik gelen kabini sizi artik heyecanlandirmayabilit ne demek yahu? Bunlar MINImalist olmadiklarindan boyle konusuyorlar.. cix cix cix..

Bir yorum yaz:

• Musty
    yanıtladı
    Yarin bir toplanti icin gunubirlik istanbula gelecektim, galiba yalan olacak

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X