Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Üyelerimizin meslekleri.
Çöküş
X
-
Mini Club TR uyelerine her porsiyona %10 ekliyomusun Bayram?
Pidesini ekstra izgaraliyormusun Bayram?
Tereyagini bolcana veriyormusun Bayram?
Ustune birde tekirdag kofte koyuyormusun Bayram?
Yogundunu kaymakli tarafindan ekliyormusun Bayram?
Yandin sen bu forumun hala Mini'leri olan girtlak duskunlerinden olustugunu bilmiyosun Bayram.
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini Club TR uyelerine her porsiyona %10 ekliyomusun Bayram?
Yandin sen bu forumun hala Mini'leri olan girtlak duskunlerinden olustugunu bilmiyosun Bayram.
Wishman
En kisa surede iskender bulusmasi istiyoruz )
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini Club TR uyelerine her porsiyona %10 ekliyomusun Bayram?
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı EMRE TURGUT tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok iyi ya aynen bende katiliyorum bayram
En kisa surede iskender bulusmasi istiyoruz )
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman bu is oldu diyelim gidiyoruz #direnbayram geliyoruzz
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan admin buluşma için üyelere gerekli bilgiyi verir
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaman bu is oldu diyelim gidiyoruz #direnbayram geliyoruzz
HTC One X cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı ozsimav tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen rejimdeyim karacigerde baya yaglanma var... sebze yemekten icim disim sebze olduuuusigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı göstersarven telefonunu aldım aklımdasın geldiğimde arıycam seni sultanahmete gelince sende yolun düşerse bana gel yazdım adresi
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryanlız karışıklık olmasın bunların Sultanahmet'te de yeri var orda değilim çemberlitaş sinemasının ordakindeyim fem dersanesinin giriş kapısının tam karşısında
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen corluluya geliyorum, haberlesiriz gelmeden ararim ben seni kardesim fem'i biliyorum bulusuruz illaki
Yorum Yap
Yorum Yap