Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Ayy benim kirdigim pot bu muydu ? Guzel Nida'm, Drew Berymore yaninda halt etsin. Sana sisko demek icin 9 numero kor olmak gerekmiyor mu? Sende simdi beni ters koseye ziplattin.
P.S: Bu karisikligi sana soz bir kahve ile cozecegim. :-)
Ahaha Berna sizi unutmak haddimize mi dusmus hatta Cesmeye gittiginizde burada hafiften karın agrısı cekmedim degil sagolsun NDG de canlı yayın yaptı iyice içim cekti.
Ahaha Berna sizi unutmak haddimize mi dusmus hatta Cesmeye gittiginizde burada hafiften karın agrısı cekmedim degil sagolsun NDG de canlı yayın yaptı iyice içim cekti.
o zaman en kısa zamanda bir İstanbul organizasyonu bekliyoruz
Eylul ayında hiç boşum yok haftaya Adel hanımın vaftisi ondan sonraki hafta Bodrum ertesi hafta da Munic oktoberfest ve konferansda olacagım Ajanda dolu bu ara
Yani artik Nida, Berna ve Tugce'den baska Angel yok mu ?
P.S: serzenisim sevdiklerimedir.....
Wishozamanbozlideistenkovuluryakindaman
Ben de buralardayim ! konusamadik hic haklisin esasinda ihmal ettim biraz ama icin rahat olsun gozum ustunde murat reis
Diger angel larada slmlar olsun bu arada
Eylul ayında hiç boşum yok haftaya Adel hanımın vaftisi ondan sonraki hafta Bodrum ertesi hafta da Munic oktoberfest ve konferansda olacagım Ajanda dolu bu ara
vay be Adel hanimin vaftizi geldi zaman ne cabuk geciyor!
Yorum Yap