Ben yukliyemiyoyuuuum ama =((((((((( pof
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
AngelS ? nereyesinuz ? :)
Çöküş
X
-
BuBu
-
BuBu
-
Su isi bir ara birde bana ogretiver be Gokhan Admin'im. Aksam evde musait oldugun bir zamanda. Kimsecikler Giovanni'yi gormek istemiyor sanirsam?
P.S: Her Admin'imden bir sey istiyorum ama, daha Alen Admin'im BAGDE siparisi vermeye yardim edecek. Haktan Admin'im TEPEREKYAZ programi yuklememe yardim edecek. Bakalim, hizmette sinir yokmus... N'apayim yapamiyorum iste...
Wishdokundurt
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBadge satın almana yardım edecegim aksam 8 den sonra ara beni beraberce yaparız.
P.S: Bu gece biraz hovardalik yaptim. Artik yarin geceye... Tesekkurler Admin'im.
Yorum Yap
-
BuBu
Aslı Cooperscem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKizlaarrrr Nereyesinuzz yaa en son 12 Haziran
ki ne gzl bize ozel bi yer acmish Alen. ama hic kulanan yok merve bedianin yerini aldi karabatak gibi =)
Yorum Yap
-
EG3
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbizim kizlar fos cikti Cemom yahu =)
ki ne gzl bize ozel bi yer acmish Alen. ama hic kulanan yok merve bedianin yerini aldi karabatak gibi =)
Yorum Yap
-
Aslı BuBu tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbizim kizlar fos cikti Cemom yahu =)
Nyse, madem oyle; nbr-nasi gidio-nerdesin-napiosun? Sen basla bakalim.. :P
Yorum Yap
-
Garabataq mveeee öcü gibi damliyor arada1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
Yorum Yap