Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
senin ne işin var Angel Mod'luguyla evli barklı adamsın
ben bu konunun modunun Genç kızların sevgilisi DibinedeBandımMan olmalı
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Okudum butun yazdiklarinizi, isim de kullanmayip gonderme bile yapmissiniz. Ugrasmayin benimle, melekleri kendi tarafima cekersem artik 'Bozi' mi olurum 'Charli' mi bilemem!
P.S: Ben bu sefer uslu uslu oturayim diyom, siz kiskirtiyorsunuz.
Wishman
hehe dibinebandım man orayı gizligrup haline getirir hatta cumhuriyetini kurar sonra da su altından resimler atar
Askolsun yahu yani... Egg3 bisey sole! Gercekten oyle mi? Sanki baskalari yazdi da ben onlarin yazilarini silip ustune 'sualti' fotosu koydum du! :-(
P.S: Ahh alin iste erisim yok buradan Feyz'e, bakalim gorecez diktami ilan ettigim Muz Cumhuriyeti'nde neler olmus gelince....
Wishman
Askolsun yahu yani... Egg3 bisey sole! Gercekten oyle mi? Sanki baskalari yazdi da ben onlarin yazilarini silip ustune 'sualti' fotosu koydum du! :-(
P.S: Ahh alin iste erisim yok buradan Feyz'e, bakalim gorecez diktami ilan ettigim Muz Cumhuriyeti'nde neler olmus gelince....
Wishman
Esasinda 'Angels Organisazyon' ile ilgili bir fikrim var ama Alen ( ) degil 100 mesaj, Angels adini anman icin en az 300 takla atman lazim dedi bana... :-(
P.S: Bende kaleyi icten fethetmeye calisiyom, Gokhan'a yaziliyom..... he heh he
Ahahaha bu basligi yeni gordum. Angels iiymis de seytanda bir melektir den yola cikarak koymadiginizi umuyorum beyler!
Yoklamami da vereyim madem
Mve: burdaa
Bu arada korkma wishman biz seni koruruz arkandayiz bea
Abi ben bu S ten şunu çıkarıyorum bu angel's larımızın arabaları R50 ve R56 düz ya hani bizde S alalımda dahada hızlanalım diyorlar gibi geldi bana ama sen yinede daha iyi anlarsın bu işlerden .
Yorum Yap