Allahım yearabbim adam ortayı bulamadı
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
EVO-X 34 HKA 86,,,MİNİ DEĞİL AMA OLSUN SONUÇTA ESKİ MİNİCİYİZ BEA =o)
Çöküş
X
-
Yeni konu açmak istemedim buradan açtım buradan bitirelim dedim,,,
Çarşamba akşamı Aren kardeşim aradı sağolsun senin arabayı bir arkadaşıma alalım dedi,
Düşündüm, çok seviyordum ama benim gibi denizci birine zordu, aylarca garajda bekliyordu kullanılmadan.
Hem yaşımızda genç alırız ileride yeniden güzel bir araba dedim,
Perşembe günü hızlı bir şekilde götürdük gösterdik beğendiler aldılar satışını da yaptık,
Alan arkadaşta hayrını görsün güzel günlerde kullansın diyorum, köpekbalığım artık başkasının bilginize arkadaşlar
bu arada perşembe öğlen garaja girdiğimde güzel bir pişti de oldu
forumdan bayram abimizin aracıyla yan yana son bi karesinide aldık iki güzelin
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kardeşim senin adına hem sevindim hem üzüldüm. O araba gerçekten çok başka, yorumlardan öte ama şu da var en azından daha çok kullanılıp hakkını verecek biri almıştır eminim, denizci değilse
Minilecek misin kısmetse?
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi seyi 40kere dersen olurmus shemsy
haydi bakalim insallaaah MINI'lenirsin heheheheeh
Yakin zamanda Mini'lenmek yerine ben bi ev'lenmeyi planliyorum =o)
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHizli ticaretleri cok seviyorum benim isim
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYeni konu açmak istemedim buradan açtım buradan bitirelim dedim,,,
Çarşamba akşamı Aren kardeşim aradı sağolsun senin arabayı bir arkadaşıma alalım dedi,
Düşündüm, çok seviyordum ama benim gibi denizci birine zordu, aylarca garajda bekliyordu kullanılmadan.
Hem yaşımızda genç alırız ileride yeniden güzel bir araba dedim,
Perşembe günü hızlı bir şekilde götürdük gösterdik beğendiler aldılar satışını da yaptık,
Alan arkadaşta hayrını görsün güzel günlerde kullansın diyorum, köpekbalığım artık başkasının bilginize arkadaşlar
bu arada perşembe öğlen garaja girdiğimde güzel bir pişti de oldu
forumdan bayram abimizin aracıyla yan yana son bi karesinide aldık iki güzelin
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen aylardir pistiliyormusum senide haberimiz yok be ) hayirlisi olsun kardesim, isyeri kartimi biraktim camina beklerim
Yorum Yap
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet abi aldim ugrayacam bir ara
Yorum Yap
Yorum Yap