Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 DC 6375 // Black S

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Şu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:

Yorum Yap

Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Şu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:
      RX8 bir zamanlar ki favorim buluşmada hangisi gorecegiz peki

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Hayirlisi olsun.... Insallah bi aksilik cikmadan tamamlanir alisverisiniz

Yorum Yap

Aa enteresanmis, hos araba. Rx7'yi tercih ederim ama ne yapan soyleyim. Ilk hizli ve ofkeli de ki Vin Diesel'in kullandigi gibi bir alet alinabilir bence Can her turlu hayirli olsun simdiden dostum.

Yorum Yap

şaşırmıssın sen bişey demiyorum hayırlı olsun, yakıt tüketimi konusunda sana Mod'luk vereceğim
            1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
            2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
            4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
            5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

İkinci el modlugu varmi hayirli osun zevkli ir arac

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum Yap

Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                İkinci el modlugu varmi hayirli osun zevkli ir arac

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                Alacağım mı, satıyor olduğum mu?

Yorum Yap

Dün bana yaşattığı sinir krizine rağmen, ''umarım'' büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmayız diyorum ve GÜNCELİTO diyorum;

SATIŞTAN VAZGEÇMİŞ BULUNARAK, #BLACKOUT devam edeceğimi bilgilerinize arz ederim

Ben hırs yapıyorum işte böyle, şimdi o bana trip yaptı satıcam diye termostattan hata kodu cart curt verdi, ben inadına onu güzelleştirip evirip çeviricem ağzının payını vericem.

Akşam gittim arabaya bir şey koymak için, garajda öyle güzel gözükti ki gözüme; kafa yerde biraz aynası parlıyor geri kalanı gözükmüyor arabanın falan Dönüşte Bayram abi bıraktı eve, sağ koltukta otururken biraz keyif aldım bir de dönüşte Burç'a denk geldik cadde de, onunda araba benim konsepte yakın ya Dark Silver siyah kombin falan, böyle bir an emeğime yazık ediyormuşum hissine kapıldım... Yemekte herkesin konuşmaları da ayrı ayrı etkiledi. Zaten Alen abi resmen beyin yıkadı, Kerem başından beri aynı şeyi söylüyor, Seçkin özellikle eski bir rx-8 kullanıcısı olarak günlük kullanım için kesinlikle Mini dedi. Diğer herkesin baskıları, Ozan'ın r57 alma sebebim senin arabandır falan demesi derken böyle bir karar aldım....

ps: Bayram abinin verdiği emanet, hayırlısı ile rayına sokacak #blackout ile aramızı Teşekkürler abi
                  En son düzenleyen c.A.n; 26-07-13, 11:24.

Yorum Yap

Dün bana yaşattığı sinir krizine rağmen, ''umarım'' büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmayız diyorum ve GÜNCELİTO diyorum;

SATIŞTAN VAZGEÇMİŞ BULUNARAK, #BLACKOUT devam edeceğimi bilgilerinize arz ederim

Ben hırs yapıyorum işte böyle, şimdi o bana trip yaptı satıcam diye termostattan hata kodu cart curt verdi, ben inadına onu güzelleştirip evirip çeviricem ağzının payını vericem.

Akşam gittim arabaya bir şey koymak için, garajda öyle güzel gözükti ki gözüme; kafa yerde biraz aynası parlıyor geri kalanı gözükmüyor arabanın falan Dönüşte Bayram abi bıraktı eve, sağ koltukta otururken biraz keyif aldım bir de dönüşte Burç'a denk geldik cadde de, onunda araba benim konsepte yakın ya Dark Silver siyah kombin falan, böyle bir an emeğime yazık ediyormuşum hissine kapıldım... Yemekte herkesin konuşmaları da ayrı ayrı etkiledi. Zaten Alen abi resmen beyin yıkadı, Kerem başından beri aynı şeyi söylüyor, Seçkin özellikle eski bir rx-8 kullanıcısı olarak günlük kullanım için kesinlikle Mini dedi. Diğer herkesin baskıları, Ozan'ın r57 alma sebebim senin arabandır falan demesi derken böyle bir karar aldım....

ps: Bayram abinin verdiği emanet, hayırlısı ile rayına sokacak #blackout ile aramızı Teşekkürler abi
                    En doğru karar, en dogru yorum.

Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi

Yorum Yap

Oooh be!
                      Cookta iyi oldu cokta gyzel oldu!
                      Benden mutlusu yok
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Ahuhauha Can Alen abi resmen beyin yıkadı derken cok nazik kelimelerle ifade etmissin durumu :P
                        LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Oh ya akli basina geldi cocugun bu bulusmalar olmasa ben hala dizele biniyor olurdum

Yorum Yap

ee şimdi z4 nası alcaz kanka ? iyi etmişin araban stock olsa canın sıkılınca yine alırsın derdimde bukadar uğraştıktan sonra , hele bide alanın bune böyle simsiyah diyip söktüğünü falan düşünsene

Yorum Yap

Bende sevindim gerçekten en hayırlısı bu şekilde Jcw body kit bekler blackout Maşallah

Yorum Yap

Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Oh ya akli basina geldi cocugun bu bulusmalar olmasa ben hala dizele biniyor olurdum
                                Aynen öyle ya, durup düşününce yok yere vicdan azabı çektim pişmanlık duydum falan bak şuan normalim yine ama buluşma olunca gaza geldim ilanı sildim

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Ahuhauha Can Alen abi resmen beyin yıkadı derken cok nazik kelimelerle ifade etmissin durumu :P
                                Saygımız var yahu, yoksa evet tam olarak aklından geçeni uyguladın

Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                ee şimdi z4 nası alcaz kanka ? iyi etmişin araban stock olsa canın sıkılınca yine alırsın derdimde bukadar uğraştıktan sonra , hele bide alanın bune böyle simsiyah diyip söktüğünü falan düşünsene
                                z4 şuan ki kasa ucuzlayınca alıcaz kanka siyah sevmeyen benim arabayı almasın zaten bi zahmet

Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Bende sevindim gerçekten en hayırlısı bu şekilde Jcw body kit bekler blackout Maşallah
                                Uzun vadede olabilir, yakın gelecekte gözükmüyor

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X