Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Plakada bile d var ortaaam aslinda ben o miniye basganim yaa.. emek sarfedioore.. sirada giovanni var kiskanmayin ben tum minilerle ilgilenirim getirin hepsini getirin HOHOHOHO
DC'nin konsusunda offtopic yapmak istemiorum ama MINI'den utanacaklar listesinde benim adim bile gecemez MINI konusundaki obsessiveligi nam salmis biri olarak Can ile blackout projesi konusunda cok konustuk ve sosyal medyada gordugumuz blackout MINIlerden ilham alarak bu olaya giristik cok sukur esibenzeri olmayan herkes tarafindan ilgi goren bi MINI ortaya cikarttik.. 1-2 eksigi kaldi onlarida tamamlayinca Can Blackout MINIsine cok daha keyifle binecek..
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
herşey çok güzel ancak amblem hariç sanki miniden utanıyomuşsun gibi olmuş
Kardeşim belki canlı görünce fikrin değişir bilemiyorum fakat benim içime sindi. Orjinal haline bir fark olmadı sadece mini yazısı gitti kanatlar da kromken siyah olmuş oldu. Yani amblem hala dışarıdan bakınca belirgin ve hoş duruyor. Aston Martin ile karışacak hali yok ya sonuçta herkes arabanın mini olduğunu biliyor
Eyvallah görüyorum görüyorummm oralarda bir yerlerde krom yerler varrr
Ps: bu arada öyle iddialı demiş NDG eşi benzeri olmayan diye, onun sebebi de şu ki millet direk kaplatıp ya da plasti dip ile baştan aşağı siyah yapıyor fakat orjinali siyah boya olup kalan her yeri Siyaha çeviren daha nadir insan var onun da keyfi başka
Yorum Yap