Şu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 DC 6375 // Black S
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞu an itibariyle 2011 model rx8 ile takas konusunda anlaştık, kısmet olursa hafta içi değişiklik gerçekleşmiş olur. Önceliğimdi zaten, bakalım olmazsa diğer seçeneklere bakarak devam edicez. :thumbup:1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİkinci el modlugu varmi hayirli osun zevkli ir arac
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Dün bana yaşattığı sinir krizine rağmen, ''umarım'' büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmayız diyorum ve GÜNCELİTO diyorum;
SATIŞTAN VAZGEÇMİŞ BULUNARAK, #BLACKOUT devam edeceğimi bilgilerinize arz ederim
Ben hırs yapıyorum işte böyle, şimdi o bana trip yaptı satıcam diye termostattan hata kodu cart curt verdi, ben inadına onu güzelleştirip evirip çeviricem ağzının payını vericem.
Akşam gittim arabaya bir şey koymak için, garajda öyle güzel gözükti ki gözüme; kafa yerde biraz aynası parlıyor geri kalanı gözükmüyor arabanın falan Dönüşte Bayram abi bıraktı eve, sağ koltukta otururken biraz keyif aldım bir de dönüşte Burç'a denk geldik cadde de, onunda araba benim konsepte yakın ya Dark Silver siyah kombin falan, böyle bir an emeğime yazık ediyormuşum hissine kapıldım... Yemekte herkesin konuşmaları da ayrı ayrı etkiledi. Zaten Alen abi resmen beyin yıkadı, Kerem başından beri aynı şeyi söylüyor, Seçkin özellikle eski bir rx-8 kullanıcısı olarak günlük kullanım için kesinlikle Mini dedi. Diğer herkesin baskıları, Ozan'ın r57 alma sebebim senin arabandır falan demesi derken böyle bir karar aldım....
ps: Bayram abinin verdiği emanet, hayırlısı ile rayına sokacak #blackout ile aramızı Teşekkürler abiEn son düzenleyen c.A.n; 26-07-13, 11:24.
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün bana yaşattığı sinir krizine rağmen, ''umarım'' büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmayız diyorum ve GÜNCELİTO diyorum;
SATIŞTAN VAZGEÇMİŞ BULUNARAK, #BLACKOUT devam edeceğimi bilgilerinize arz ederim
Ben hırs yapıyorum işte böyle, şimdi o bana trip yaptı satıcam diye termostattan hata kodu cart curt verdi, ben inadına onu güzelleştirip evirip çeviricem ağzının payını vericem.
Akşam gittim arabaya bir şey koymak için, garajda öyle güzel gözükti ki gözüme; kafa yerde biraz aynası parlıyor geri kalanı gözükmüyor arabanın falan Dönüşte Bayram abi bıraktı eve, sağ koltukta otururken biraz keyif aldım bir de dönüşte Burç'a denk geldik cadde de, onunda araba benim konsepte yakın ya Dark Silver siyah kombin falan, böyle bir an emeğime yazık ediyormuşum hissine kapıldım... Yemekte herkesin konuşmaları da ayrı ayrı etkiledi. Zaten Alen abi resmen beyin yıkadı, Kerem başından beri aynı şeyi söylüyor, Seçkin özellikle eski bir rx-8 kullanıcısı olarak günlük kullanım için kesinlikle Mini dedi. Diğer herkesin baskıları, Ozan'ın r57 alma sebebim senin arabandır falan demesi derken böyle bir karar aldım....
ps: Bayram abinin verdiği emanet, hayırlısı ile rayına sokacak #blackout ile aramızı Teşekkürler abi
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDün bana yaşattığı sinir krizine rağmen, ''umarım'' büyük bir sorun ile karşı karşıya kalmayız diyorum ve GÜNCELİTO diyorum;
ps: Bayram abinin verdiği emanet, hayırlısı ile rayına sokacak #blackout ile aramızı Teşekkürler abi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOh ya akli basina geldi cocugun bu bulusmalar olmasa ben hala dizele biniyor olurdum
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhuhauha Can Alen abi resmen beyin yıkadı derken cok nazik kelimelerle ifade etmissin durumu :P
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteree şimdi z4 nası alcaz kanka ? iyi etmişin araban stock olsa canın sıkılınca yine alırsın derdimde bukadar uğraştıktan sonra , hele bide alanın bune böyle simsiyah diyip söktüğünü falan düşünsene
Aslı Melih Özlem tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBende sevindim gerçekten en hayırlısı bu şekilde Jcw body kit bekler blackout Maşallah
Yorum Yap
Yorum Yap