Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
yaa arkadaş sen hayırdır ? MINI olayına çok farklı bir boyut getirdin ahahha tabi bizide manyak ettin artık. piyasadaki MINI lerin yüzde kaçı senin diye hesaplaycaz aahahhaha
Kanka hayırlı olsun yeni R58 benimde çok beğendiğim bi araç bu. tabiki şeritsiz olması gerekiyordu ki ilk iş sökmüşsün zaten
Kanka düzeltmek gibi olmasın ama R59 Sonra biri görür roadster'ı r58 diye öğrenir uğraşmayalım
yaa arkadaş sen hayırdır ? MINI olayına çok farklı bir boyut getirdin ahahha tabi bizide manyak ettin artık. piyasadaki MINI lerin yüzde kaçı senin diye hesaplaycaz aahahhaha
Kanka hayırlı olsun yeni R58 benimde çok beğendiğim bi araç bu. tabiki şeritsiz olması gerekiyordu ki ilk iş sökmüşsün zaten
Hahahaha kanka arabayla ilk gittigim yer carbon dizayn oldu valla seridi sokmek icin
Kanka hayırlı olsun yeni R59 benimde çok beğendiğim bi araç bu. tabiki şeritsiz olması gerekiyordu ki ilk iş sökmüşsün zaten
Mahalle kedisinden az pırtıklı tente kafa kafaya olur mu [emoji23][emoji23][emoji23]
Şeritler eskidi zaten, yenileteceğim, sök de rahatla bari [emoji23]
tesekkur ediyorum, en cok kac km gidicem bir depoyla onu merak ediyorum abi hahaha
senin suprizi de bekliyoruz heycanla
abi tenteleri hemen degisebiliriz hahaha serit sokme konusunda uzmanlastim, senin arabayi bigun seritsiz bulabilirsin garajinda hahahaha
Mahalle kedisinden az pırtıklı tente kafa kafaya olur mu [emoji23][emoji23][emoji23]
Şeritler eskidi zaten, yenileteceğim, sök de rahatla bari [emoji23]
Bir yorum yaz: