Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Tesekkur ederim Doga bndede ses yok ama kozmetik acidan birseyler yaptirmak istiyorm tenteye solmamasi icin. Bu arada jantlari bnde cok begendim galiba pist icin daha uygun. Umarim birdahaki sefere bende gelmek istiyorum cok merak ediyorum pist deneyimini
kesinlikle gel derim, murat geldi gecen pist gunune ankaradan
her zamanki gibi, bu resimler bir harika : ) : ) duvar kağıtlık fotolar çıkmış yine oraya abi. r59 ile yakından taşınamadım henüz bi canlı canlı dünya gözüyle göreyim şunu hahaha bi mangal mı yapsak bu arada maslakta ? ?
hahahaha abi bir cumartesi patlatalim kekuti sefin musait oldugu zaman
her zamanki gibi, bu resimler bir harika : ) : ) duvar kağıtlık fotolar çıkmış yine oraya abi. r59 ile yakından taşınamadım henüz bi canlı canlı dünya gözüyle göreyim şunu hahaha 😂 bi mangal mı yapsak bu arada maslakta ? ?
Tesekkur ederim Doga bndede ses yok ama kozmetik acidan birseyler yaptirmak istiyorm tenteye solmamasi icin. Bu arada jantlari bnde cok begendim galiba pist icin daha uygun. Umarim birdahaki sefere bende gelmek istiyorum cok merak ediyorum pist deneyimini
Bir yorum yaz: