Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
TR'deki en özel Minilerden birini almışsın, çok sevindim hayırlı olsun güzel günlerde keyifle kullan BT'den sonra ilaç gibi gelecek konfor, hız ve masraf olarak
tesekkur ediyorum, en cok kac km gidicem bir depoyla onu merak ediyorum abi hahaha
Aslı efecansozer tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Abi hayirli olsun kazasiz belasiz insallah. Gidip bakmisligim vardi gecen ay cok sevindim valla cok guzel arac masallah
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kardeşim benim buradan da hayırlı olsun diyeyim... AY Roadster'a kardeş geldi
Ama şu far çerçevelerini sök ya, aynalar çok sırıttı gerçekten, kırmızı kırmızı güzel duruyor.
Coil ve diff dışında eksik yok maşallah kazasız belasız...
Tavan takası istersen tekliflere açığım [emoji23]
En güzel günlerde inşallah...
Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
abi tenteleri hemen degisebiliriz hahaha serit sokme konusunda uzmanlastim, senin arabayi bigun seritsiz bulabilirsin garajinda hahahaha
Kardeşim benim buradan da hayırlı olsun diyeyim... AY Roadster'a kardeş geldi
Ama şu far çerçevelerini sök ya, aynalar çok sırıttı gerçekten, kırmızı kırmızı güzel duruyor.
Coil ve diff dışında eksik yok maşallah kazasız belasız...
Tavan takası istersen tekliflere açığım [emoji23]
En güzel günlerde inşallah...
TR'deki en özel Minilerden birini almışsın, çok sevindim hayırlı olsun güzel günlerde keyifle kullan BT'den sonra ilaç gibi gelecek konfor, hız ve masraf olarak
Bir yorum yaz: